Zona Fitness celebra una gran festa per acomiadar un any ple d'esport i èxits

El gimnàs Torrenc ha celebrat el seu 13è sopar de Nadal amb un èxit de participació. I Aquest any la temàtica ha sigut la Tropical.
El gimnàs Zona Fitness de Torredembarra celebra una gran festa tropical per tancar l'any | Cedida

Des de fa 13 anys, quan arriba el mes de desembre el gimnàs Zona Fitness de Torredembarra celebra el seu esperat sopar de Nadal. No es tracta d'un sopar qualsevol, és un esdeveniment molt especial on tots els clients del centre es reuneixen en família, i es fa palpable la bona relació que es respira entre els usuaris d'aquest gimnàs.

  

Aquest any, el sopar es va celebrar el passat cap de setmana, on van assistir 104 comensals; tot un èxit de participació. No hi va faltar la diversió i la interactuació de tots els socis. Un dels objectius de Zona Fitness és que l'ambient que es respira al gimnàs sigui divertit, amable i familiar, perquè és la clau per no perdre la motivació a l'hora de fer esport i poder gaudir així d'una vida saludable.

L'espectacle d'aquest any ha sigut a càrrec de Zumbrasil, una fusió de danza del foc, capoeira i lambada | Cedida
 

Una nit per divertir-se i fer pinya per afrontar un 2020 ple de propòsits 

El sopar gira al voltant d'una temàtica diferent. Aquest any l'hi ha tocat la zona tropical, així que la sala del restaurant es va guarnir de motius verds, florals i plens de vida. No hi poden faltar les fotografies del photocall ambientat amb la temàtica triada i també hi ha karaoke. Un cop acabat el sopar comença un espectacle, aquest any ha sigut a càrrec de Zumbrasil -dansa del foc, capoeira i lambada- es fusionen entre l'ambient de la sala. L'espectacle segueix amb un ball de bachata, de l'Escola de Ball de Gerard Perez i finalitza amb un ball de totes les alumnes de les classes de Zumba amb Italo Oliveira monitor de Zumba del centre.

  

Per acabar, es fa una entrega de premis als assistents del gimnàs - al millor ballarí, al més forçut, a la millor veu, etc.-, perquè no s'aturi la diversió. Finalment la festa conclou amb un sorteig de regals de cortesia del gimnàs Zona Fitness i altres col·laboradors, on es poden guanyar fantàstics premis, com un sopar, roba, massatges, entre altres.

La recompensa per l'esforç i a la constància del dia a dia 

Sens dubte el gimnàs torrenc celebra un final d'any que deix el llisto molt alt als altres gimnasos de la zona. Una recompensa a l'esforç i a la constància que s'ha anat treballant al llarg de l'any. I una posada a punt de nous reptes per l'any que vindrà.

  

El gimnàs obre de dilluns a divendres (07.00 a 22.00 hores) i els dissabtes (9.30 a 14.00 hores). Podeu posar-vos-hi en contacte a través del telèfon 977 64 56 26, correu electrònic a info@zonafitness.cat o bé visitant les instal·lacions.

"🎄LLISTA: 10 mercats de Nadal amb encant al Camp de Tarragona" "🍇AGENDA: El Mercat de Nadal d'un celler al cor del Priorat, amb tastos i tallers"