Els cinemes de Tarragona: l'opció d'oci segura i familiar per aquest estiu atípic

En una setmana en que hem rebut la trista i injusta notícia del nou tancament dels cinemes barcelonins pels rebrots de coronavirus té més sentit que mai reivindicar la seguretat de les sales de cinema i donar el valor que es mereixen les mesures de neteja, seguretat i distància social que els cinemes estan duent a terme des que van poder obrir les seves portes. 

Aquesta inexplicable decisió que estan rebent un allau de crítiques justificadíssim demostra clarament que qui l'ha pres no es deu haver molestat a posar els peus a un cinema durant aquestes setmanes en que les sales estan fent esforços titànics per mantenir-se obertes. La manca de novetats i el fet de posposar les grans estrenes que animarien la gent a comprar les seves crispetes i asseure's davant la pantalla de forma més massiva tampoc ajuda gaire a donar l'impuls necessari  que li cal al sector, ara més que mai.

Mentre no ens ho tornin a prohibir, seguirem anant al cinema durant aquest estiu atípic de rebrots, incertesa i vacances anormals. Si encara no hi heu tornat des del confinament, proveu-ho; veureu que és dels llocs més segurs i menys massificats on es pot passar l'estiu. I gaudint de qualsevol de les bones pel·lícules que hi podeu veure, naturalment.

Les estrenes del 24 de juliol a Ocine Tarragona

Repassem les estrenes que arribaran a Ocine Les Gavarres aquest divendres 24 de juliol, penúltim divendres de mes. Recordeu que teniu en cartellera, a banda de les novetats, pel·lícules tan estimulants com 'Madre Oscura', 'Scooby' o 'La lista de los deseos' i que en podeu gaudir a només 6,50 € per entrada gràcies a la targeta Ocine Fidelity Plus.

  

Retrato de un amor

Si us agraden les pel·lícules romàntiques, aquest és el vostre títol de la setmana, ja que se centra precisament en la història d'una relació que comença, amb les inseguretats, la petjada del passat familiar i la incertesa de començar un projecte de vida amb algú. Elegant, sofisticada i amb alguns clixés d'aquells que fins i tot s'agraeixen en pel·lícules d'aquest estil.

Dirigeix Stella Meghie i protagonitzen els (encara) poc coneguts Lakeith Stanfiedl i Issa Rae.

  

Voces

Opera prima d'Ángel Gomez, cineasta que veurà el seu curtmetratge 'Behind' convertit en llargmetratge gràcies a Sam Raimi.

  

Prepareu-vos per sentir aquell terror angoixant, metafísic, que surt del més enllà i ho impregna tot i que alguns ja han comparat amb perles recents del gènere com 'Verónica' o 'Malasaña 32'. Aquí les protagonistes són unes misterioses veus que sent un nen de 9 anys quan arriba, amb la seva família, a una nova casa. Veus que volen parlar, que s'amaguen darrere de cada porta, de cada paret i que provocaran molta tensió i ensurts d'aquells que et deixen petrificat a la cadira.

Hi podreu veure Rodolfo Sancho, Ána Fernández o el nen protagonista, Lucas Blas.

   

Ens veiem al cinema!

"'Scooby' i 'Superagente Makey': rialles en família i bon rotllo assegurat a Ocine" "Encara no heu anat al cinema aquest estiu? Les pel·lícules que ja podeu veure!"