'Scooby' i 'Superagente Makey': rialles en família i bon rotllo assegurat a les sales d'Ocine

Són temps incerts i el millor que podem fer per combatre la calor és deixar-nos caure pel cinema i passar una molt bona estona

Aquesta setmana, s'avança un parell de dies una de les estrenes esperades pel públic infantil. 'Scooby' arriba aquest dimecres 15 de juliol mateix a les sales d'Ocine Tarragona i a partir d'aquesta tarda en podreu gaudir en diverses sessions durant tota la tarda, vespre i nit. La resta d'estrenes de la setmana arriben com és habitual el divendres i seguidament les repassarem.

Recordeu que podeu comprar les vostres entrades de cinema en línia i entrar còmodament sense cues i amb l'entrada al vostre telèfon mòbil. També podeu encarregar prèviament la vostra comanda de refrescos i crispetes i recollir-la ràpidament a l'entrada o comprar-les allà, com us sigui més còmode. Tot plegat amb el doble objectiu de garantir totes les mesures d'higiene, seguretat i neteja que Ocine Tarragona porta a terme a l'entrada al cinema i després de cada sessió, a les sales, i també per agilitzar l'accés i sortida dels espectadors al recinte.

En aquests moments, no hi ha dubte, que un dels llocs d'oci més segurs, ordenats i on és més fàcil mantenir distància de seguretat és el cinema. Si a més, la cartellera acompanya i afegeix novetats imperdibles cada setmana, ja no hi ha excuses per deixar-s'hi caure de nou si encara no ho heu fet i tornar a vibrar amb la màgia del cinema.

Aquestes són les pel·lícules d'aquesta setmana:

'Superagente Makey'

La comèdia espanyola està en plena forma, ho hem dit molts cops. Una nova mostra d'això és aquesta història dirigida per Alfonso Sánchez i protagonitzada per dues de les cares més conegudes del moment: Leo Harlem i Jordi Sánchez. El tàndem funciona a la perfecció i protagonitza moments realment divertits.

La història se centra en un policia (Harlem)  amb més voluntat que intel·ligència i talent que després d'una operació còmicament complicada és traslladat a un nou destí, a Estepona. Allà, haurà de demostrar que pot ser un bon policia acompanyat d'un resident local (Sánchez) que acaba d'arrodonir la funció. Tot plegat gens transcendent i argumentalment pobre però amb uns gags notables i ideal per passar una bona estona.

'Madre oscura'

Aquesta terrorífica pel·lícula és de les poques que ha aguantat als Estats Units després del tancament dels cinemes, gràcies als autocinemes i a les projeccions a l'aire lliure per la qual cosa es pot dir que ha estat l'única que més o menys ha resistit l'embat del coronavirus. Ha recaptat poc més d'un milió de dòl·lars (molt poquet) però ha aconseguit mantenir-se durant sis setmanes com la número u de la taquilla, rècord només aconseguit per 'Avatar' o 'Titanic'

Ens explica la història de Ben, un noi que passa l'estiu a casa del seu pare i que descobreix que un esperit maligne ha posseït a la veïna amb l'objectiu de caçar els nens del poble. Aviat veiem que l'esperit és una estranya figura que quan apareix fa que la noia que viu al costat de casa seva comenci a fer coses molt extranyes i que els nens i nenes del barri vagin desapareixent

Ensurts, sang i nervis en una de les sorpreses de la temporada.

'La familia que tú eliges'

L'actriu d'aquest estiu és Dakota Johnson. Va estrenar fa unes setmanes 'Personal Assistant', la primera gran estrena que va arribar amb la reobertura dels cinemes i ara torna amb aquesta emocionant història sobre el poder dels somnis i el valor de l'amistat. L'acompanya Shia LaBeouf que sembla que torna al cinema convencional i ens explica la història de Zac, un noi amb síndrome de Down que somia en dedicar-se a la lluita lliure.

S'escapa amb un jove deliqüent de qui es fa amic i una infermera que en teoria l'ha de vigilar, els acompanya en un viatge per aconseguir el seu somni.

Pel·lícula positiva, bonica i emocionant. Molt recomanable.

'Scooby'

Primera pel·lícula d'animació d'Scooby Doo, un dels gossos més famosos dels dibuixos animats que ha anat passant de generació en generació i captant l'atenció dels més petits de la casa.

Ara es reinventa novament (hi ha dues pel·lícules estrenades amb ell com a personatge però on només l'Scooby estava creat per ordinador) amb un format totalment digital però intentant mantenir l'esperit inicial de les aventures de l'equip 'La máquina del misterio'. 

En aquesta aventura coneixerem els orígens de l'amistat entre Shaggy i Scooby i com es forma el grup d'investigadors. Hauran de lluitar contra el personatge dolent Pierre Nodoyuna que vol rescatar el seu gos Patán de l'inframón. Aventures divertides i molt ben fetes per tota la família, especialment pensada pels més petits de la casa.  Si funciona, hi haurà seqüeles.

"Encara no heu anat al cinema aquest estiu? Les pel·lícules que ja podeu veure!" "Cinema: La pel·lícula d'animació més divertida de l'estiu arriba a Ocine Tarragona"