Nova 'Sessió Nadó' d'Ocine Les Gavarres amb la Família Addams

La pel·lícula 'La família Addams' és la protagonista de la Sessió Nadó d'aquest mes de novembre
Sessió Nadó a Ocine Les Gavarres | Cedida

Cada segon dimarts de mes a la tarda, Ocine Les Gavarres programa la Sessió Nadó. Es tracta d'una sessió molt especial que va començar fa ja dos anys i mig i que cada mes porta el millor cinema en una sessió especial on els pares amb nens i nenes de menys d'un any - també s'hi pot entrar amb nens i nenes més grans - poden gaudir de les pel·lícules estrella de la cartellera.

'La família Addams', la pel·lícula d'aquest mes de novembre

Aquest mes de novembre, la pel·lícula que es podrà veure el dimarts dia 12 a partir de les 17.30 h és 'La família Addams', una producció d'allò més esperada. Arriba la primera comèdia d'aquesta esgarrifosa i excèntrica família. Si penses que la teva família és rara, prepara't per conèixer a aquesta estrambòtica i absolutament inoblidable família que et farà canviar de parer. Una comèdia animada per a petits i grans, on l'amor pels de casa i l'acceptació de les persones -tot i les diferències- seran els valors principals.

'Sessió Nadó, un espai ideal per als nadons'

Les Sessions Nadó d'Ocine tenen tot el que un nadó de mesos pugui necessitar. El volum de la pel·lícula és baix i no molesta, llum tènue durant tota la projecció, aparcament per a cotxets a l'entrada, facilitat per canviar bolquers, donar berenar als petits o atendre en tot moment les seves necessitats. Les famílies que ho han provat, repeteixen: «Hem vingut uns quants cops en família i ens encanta. Podem veure pel·lícules d'estrena al cinema sense necessitat de deixar els nostres fills petits amb els avis o a casa. És una experiència molt gratificant i fins i tot la nostra filla, que ara té mig any, sembla que gaudeixi de la pel·li», ens explica el Joan, usuari habitual de les sessions nadó d'Ocine Les Gavarres.

  

«El primer cop que vam venir patia per si havíem de sortir de la sala enmig de la projecció, el nen plorava o passava alguna cosa... Però no, és realment divertit perquè es crea molt bon ambient entre les famílies i els nadons... Tot és molt relaxant i còmode, ja que tots estem igual, pendents dels petitets i gaudint a la vegada de la pel·lícula» afirma la Lucía, que és la quarta vegada que ve a la sessió Nadó.

La Sessió Nadó és una bona oportunitat de gaudir del cinema amb els vostres nadons | TarragonaDigital.com

"🍿CINEMA: L'espectacular i dramàtica cursa entre Ford i Ferrari arriba a OCINE divendres" "🎞CINEMA: 'Estafadoras de Wall Street' estrena destacada d'aquest divendres"