Guanya invitacions dobles per la 'Sessió Nadó' d'Ocine Les Gavarres

La pel·lícula 'La família Addams' és la protagonista de la Sessió Nadó d'aquest mes de novembre
Sessió Nadó a Ocine Les Gavarres | Cedida

Cada segon dimarts de mes a la tarda, Ocine Les Gavarres programa la Sessió Nadó. Es tracta d'una sessió molt especial que va començar fa ja dos anys i mig i que cada mes porta el millor cinema en una sessió especial on els pares amb nens i nenes de menys d'un any - també s'hi pot entrar amb nens i nenes més grans - poden gaudir de les pel·lícules estrella de la cartellera.

'La família Addams', la pel·lícula d'aquest mes de novembre

Aquest mes de novembre, la pel·lícula que es podrà veure el dimarts dia 12 a partir de les 17.30 h és 'La família Addams', una producció d'allò més esperada. Arriba la primera comèdia d'aquesta esgarrifosa i excèntrica família. Si penses que la teva família és rara, prepara't per conèixer a aquesta estrambòtica i absolutament inoblidable família que et farà canviar de parer. Una comèdia animada per a petits i grans, on l'amor pels de casa i l'acceptació de les persones -tot i les diferències- seran els valors principals.

'Sessió Nadó, un espai ideal per als nadons'

Les Sessions Nadó d'Ocine tenen tot el que un nadó de mesos pugui necessitar. El volum de la pel·lícula és baix i no molesta, llum tènue durant tota la projecció, aparcament per a cotxets a l'entrada, facilitat per canviar bolquers, donar berenar als petits o atendre en tot moment les seves necessitats. Les famílies que ho han provat, repeteixen: «Hem vingut uns quants cops en família i ens encanta. Podem veure pel·lícules d'estrena al cinema sense necessitat de deixar els nostres fills petits amb els avis o a casa. És una experiència molt gratificant i fins i tot la nostra filla, que ara té mig any, sembla que gaudeixi de la pel·li», ens explica el Joan, usuari habitual de les sessions nadó d'Ocine Les Gavarres.

  

«El primer cop que vam venir patia per si havíem de sortir de la sala enmig de la projecció, el nen plorava o passava alguna cosa... Però no, és realment divertit perquè es crea molt bon ambient entre les famílies i els nadons... Tot és molt relaxant i còmode, ja que tots estem igual, pendents dels petitets i gaudint a la vegada de la pel·lícula» afirma la Lucía, que és la quarta vegada que ve a la sessió Nadó.

La Sessió Nadó és una bona oportunitat de gaudir del cinema amb els vostres nadons | TarragonaDigital.com

  

Guanyeu invitacions per la Sessió Nadó de novembre

  

Ocine i TarragonaDigital us regalen tres invitacions dobles - adult + nadó - per a la sessió de La família Addams del dia 12 de novembre de 2019 a les 17.30 hores a Les Gavarres.

Entre tots els participants farem el sorteig de tres entrades dobles - adult + nadó -. Des del diumenge 3 de novembre, fins al pròxim divendres 8 de novembre, tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà el vespre del dia 3 de novembre, a les 19.30 hores.

Tots aquells interessats en participar, només haureu de seguir els passos que us detallem a continuació:

— Us feu seguidors del perfil d'Ocine i de TarragonaDigital a Instagram

— Mencioneu un amic o amiga perquè també coneguin la Sessió Nadó

— Feu like a la publicació.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

Teniu temps per a participar fins al 8 de novembre. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors, us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!

"🎼L'òpera és reinventa: art en majúscules que arriba de Londres a TGN" "🎞CARTELLERA: Torna la Festa del Cinema amb el retorn de Terminator a la gran pantalla!"