Altres actuacions castelleres del segon cap de setmana d’agost

Salou, Siurana, Castelldefels i Riudoms han estat escenaris que han vist castells destacats
4de8 de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a l'Hotel Calypso de Salou | Colla Vella dels Xiquets de Valls

A banda de la Canonja i Llorenç del Penedès, el segon cap de setmana del mes d’agost ens ha deixat d’altres punts d’interès a les comarques de Tarragona. Tot i que algunes colles encara fan o han tornat de vacances, Salou, Siurana, Castelldefels i Riudoms han gaudit de registres castellers destacats.

Sis castells diferents de la Colla Vella al Calypso de Salou

Dissabte al vespre, la Colla Vella dels Xiquets de Valls actuar a les instal·lacions de l’Hotel Calypso de Salou. Els de la camisa rosada fa trenta-dos anys seguits que actuen en aquest complex hoteler i sempre s’han sentit ben acollits per part del públic estranger que gaudeix de les vacances en aquesta zona. Els d’Albert Martínez van completar el 2de7, el 4de8, el 3de8, el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el pilar de 6.

Abans de començar la diada, la direcció de l’Hotel Calypso va descobrir una placa commemorativa que homenatja al 3de9 amb folre que va alçar-hi la Colla Vella l’any 2016 

Castells de set dels Xiquets de Reus

Unes hores abans del Calypso, a Riudoms també s’hi veien castells amb motiu de la Fira de l’Avellana. Els Xiquets de Reus, que tornaven després d’uns dies de descans, van descarregar el 4de7 amb el pilar, el 3de7 i el 4de7.

Per la seva banda, els Xiquets de Cambrils van assolir el 3de6, el 2de6 i el 3de6 amb l’agulla.

Els Minyons de l’Arboç fan el 2de6 a Castelldefels

Les vigílies de la Festa Major d’Estiu de Castelldefels van deixar diumenge tres castells de sis pisos dels Minyons de l’Arboç. Els de la camisa vermella van completar el 3de6, el 2de6 i el 4de6.

La colla local, els Castellers de Castelldefels, es van apuntar el 4de7, el 5de6 i el 7de6.

Siurana ja és de 7

Els Brivalls de Cornudella van descarregar diumenge el 3de7 a Siurana. Es tracta del primer castell de set que veu aquest municipi de la comarca del Priorat. Els de la camisa blau marí van acompanyar aquest castell de set del 3de6 amb l’agulla, el 4de6 i el pilar de 5.

Els Xiquets de Cambrils van descarregar el 3de6, el 2de6 i el 3d6 amb l’agulla.

Retorn dels Castellers de Vilafranca

Al marge de l'activitat al Camp de Tarragona, dissabte els Castellers de Vilafranca van celebrar la diada de Cal Figarot. Els verds van deixar en intent el 3de9 folrat de la primera ronda. A la segona ronda, van recuperar forces amb la quarta torre de 9 amb folre i manilles de la temporada. Seguidament, van fer un 3de8 i un pilar de 6.

Les colles convidades van oferir un bon paper a la capital de l'Alt Penedès. Els Castellers de la Vila de Gràcia van completar la clàssica de vuit i els Tirallongues de Manresa el 4de8 com a fita més destacada.

"La Jove de Tarragona signa un gran doblet" "Els Castellers de Vilafranca obriran la diada de la Bisbal"