Els Bous de la Bisbal miraran de portar la clàssica de 7 a Cornellà

Els de la camisa taronja actuen diumenge al barri de Ildefons
Els Bous de la Bisbal volen assolir la millor actuació de la temporada aquest diumenge al barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat | 3 Rondes

La Colla Castellera dels Bous de la Bisbal del Penedès afronta les últimes setmanes de feina al local d’assaig abans d’abaixar el teló definitiu a la temporada. La colla bisbalenca actuarà diumenge, a partir de les dotze del migdia, a les festes del barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat al costat de la colla local i els Castellers d’Esparreguera.

Objectiu dels Bous: Assolir la clàssica

A falta de la convocatòria d’assaig d’aquest divendres a la nit, els Bous de la Bisbal volen aprofitar la visita a Cornellà de Llobregat per oferir la millor actuació de la temporada. En principi, els de la camisa taronja es marquen l’objectiu de completar la torre de 6, el 4de7 i el 3de7. A la ronda de pilars, optarien pel pilar de 5. Diumenge passat, al Serrallo, la colla va desmuntar el 4de7.

Després de la visita a Cornellà, l’agrupació bisbalenca encara tindrà una sortida el pròxim dissabte 19 d’octubre en solitari al Museu Marítim de Barcelona. De moment, els Bous han fet el 4de7 (1 descarregat + 3 intents desmuntats), la torre de 6 (9 descarregats + 1 intent desmuntat) i el pilar de 5 (1 intent) com a millors castells.

Intencions de les altres colles participants

Al barri de Sant Ildefons de Cornellà, la colla local té ganes d’assolir més d’un castell de la gamma alta de 7. Quan encara els queda un mes per finalitzar la temporada, els de la camisa lila han fet el 5de7 (4 descarregats), el 7de7 (2 descarregats) el 3de7 amb l’agulla (4 descarregats + 1 carregat), el 4de7 amb l’agulla (3 descarregats), el 3de7 (12 descarregats) i el 4de7 (11 descarregats + 2 intents  desmuntats) com a màximes fites.

Els Castellers d’Esparreguera també esperen anar a Cornellà amb construccions de 7 pisos. Fins ara, els de la camisa bordeus han fet el 5de7 (2 descarregats), 3de7 amb l’agulla (1 descarregat), el 4de7 amb l’agulla (1 descarregat), el 3de7 (13 descarregats + 1 intent desmuntat) i el 4de7 (11 descarregats) com a millors construccions.

"El periodisme i la tècnica, temàtiques del Simposi Casteller" "Altres actuacions castelleres del primer cap de setmana d’octubre"