Els Xiquets de Reus folren el Pallol

Tarragona i Terrassa també han estat protagonistes del dissabte de reflexió
Els Xiquets de Reus han completat el primer 2de8f de l'any a la diada del Pallol | Xiquets de Reus

Pas endavant dels Xiquets de Reus. Els de la camisa avellana han estrenat aquest dissabte el primer 2de8 amb folre a la diada del Pallol. A més del dos, també han descarregat el 4de8 i el 3de8. Un resultat brillant que fa que els del carrer Rosich puguin somiar en reptes superiors de cara a Sant Pere.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls també ha sortit amb un bon regust de la cita reusenca. Tot i no portar el castell de nou, els de la camisa rosada han continuat la preparació de cara a Sant Joan. Han descarregat el 5de8, el 4de8 amb el pilar i el 2de8 amb folre.

Els Xiquets de Tarragona han mostrat símptomes de recuperació després de dues actuacions irregulars. La colla que dirigeix Oriol Peiró s’ha anotat el 3de8, el 4de8 i el 5de7. S’espera que els matalassers puguin continuar amb el rodatge de castells de vuit bàsics per arribar a Sant Joan amb algun objectiu superior.

Segona catedral de la Jove

A la plaça del Rei de Tarragona, la Colla Jove ha celebrat la seva diada del Local. Els liles han repetit la mateixa actuació que van oferir diumenge passat a Girona amb el 3de8, el 4de8 i el 5de8, el segon de la temporada.

La Jove de Tarragona s'ha anotat el segon 5de8 de l'any | David Prats
 

A la mateixa actuació, també hi han participat els Nois de la Torre. Els de la camisa blau-cel han descarregat el 3de7, el 3de6 amb l’agulla i el 2de6. També han fet un intent desmuntat de 4de7 que han tirat avall amb aixecador col·locat.

Gamma alta de set dels Nens a Terrassa

La diada de Patrimoni de Terrassa ha comptat amb els Nens del Vendrell. A una setmana del seu aniversari, els de la capital del Baix Penedès han descarregat la torre de 7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7.

2de7 dels Nens del Vendrell a la diada del Patrimoni de Terrassa | Nens del Vendrell

 

El millor resultat d’aquesta diada se l’han anotat els Minyons de Terrassa. Els malves s’han apuntat la primera tripleta màgica del curs amb el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 5de8. Han rubricat una gran diada amb el pilar de 7 amb folre.

Per la seva banda, els Castellers de Sabadell no han pogut arrossegar les camises suficients per portar un castell de vuit bàsic a la co-capital del Vallès Occidental. Els de la camisa verda han descarregat el 5de7, el 7de7 i el 4de7.

"AGENDA: Gran Diada castellera al Pallol, a Reus, en jornada de reflexió!" "Els objectius del 2019 dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta"