Els Xiquets del Serrallo acomiaden el curs amb la Diada Blava

Els de la camisa blau marí es queden sense poder completar el 3de8 i el 2de7

Els Xiquets del Serrallo van abaixar el teló a la temporada aquest diumenge amb la tradicional Diada Blava. L’actuació, que es va celebrar a la plaça Bisbe Bonet, també va comptar amb la participació de la Colla Castellera dels Bous de la Bisbal del Penedès i els Minyons de l’Arboç en condició de colles convidades.

Serrallo es queda sense el 3de8

El 3de8 dels Xiquets del Serrallo haurà d’esperar l’any que ve. Els del barri mariner van afrontar l’estructura a la segona ronda. Com va passar a les festes de Santa Tecla, el tres va quedar en intent desmuntat. La colla tampoc va poder completar el 2de7, castell que també van tirar avall.

Així doncs, la formació serrallenca va sortir de l’última diada de la temporada amb tercer 5de7 de la temporada, un intent desmuntat de 4de7 amb l’agulla i el 3de7. Per tancar l’actuació, van alçar un pilar de 5 i tres pilars de 4 simultanis.

Un cop finalitzat el calendari de sortides, als Xiquets del Serrallo encara els resten dos sopars de germanor, previstos pel 12 i el 26 d’octubre, per donar per acabada definitivament la temporada 2019.

Tot i no assolir l’objectiu de final de temporada, les xifres de la colla del Serrallo del curs han estat prou satisfactòries amb només una caiguda de 4de7 amb l’agulla. Els del barri mariner han fet el 3de8 (3 intents desmuntats), el 2de7 (2 descarregats + 2 intents desmuntats), el 5de7 (3 descarregats), el 4de7 amb l’agulla (5 descarregats + 1 intent+ 1 intent desmuntat) i el 3de7 amb l’agulla (2 descarregats + 1 intent desmuntat) com a millors estructures.

Registres de les altres colles participants

A Tarragona, els Bous de la Bisbal van desmuntar el 3de7. Ho van fer en tercera ronda. Prèviament, havien completat el 2de6 i el 5de6. En ronda de repetició, es van anotar el 3de6. Els de la camisa taronja es van acomiadar amb dos pilars de 4.

Els Minyons de l’Arboç també van sortir de la plaça Bisbe Bonet amb construccions de sis pisos. A una setmana d’una actuació que tindran a la seva pròpia població, els de la camisa vermella es van anotar la torre de 6, el 3de6 amb l’agulla i el 4de6.

"La Joves de Valls roda la gamma alta de vuit a Salt" "‼ La Vella s’exhibeix a la Diada del Mercadal i Reus es queda a les portes del 4d9f"