Ciutadans abandona la comissió del 155 després dels retrets de Roldán a Junqueras

Roldán i Carrizosa han abandonat la sala sense esperar la resposta de Junqueras
Lorena Roldán rep els aplaudiments dels membres del seu grup parlamentari, Ciutadans, en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari

Ciutadans ha abandonat la comissió d'investigació de l'article 155 després de la intervenció de rèplica de Lorena Roldán a Oriol Junqueras. Roldán ha instat al president d'ERC a «demanar perdó a tots els catalans» pels fets de la tardor de 2017 i li ha etzibat que «entén» que estigui enfadat: «el seu company d'aventures, el senyor Puigdemont, els va citar aquí un dilluns i es va fugar, i ara viu a Bèlgica a cos de rei».

Roldán ha anunciat que el seu grup abandonava la comissió i que no es quedarien a escoltar la resposta de l'ex vicepresident Junqueras, aixecant els murmuris de la resta de membres de l'òrgan. Malgrat que el mateix Junqueras els ha insistit perquè es quedessin, Roldán i Carrizosa, a més de diversos diputats de Ciutadans que eren a la sala com a oients, han marxat.

"⚫ÚLTIMA HORA | Nou crim masclista a Catalunya: enxampen l'home a l'aeroport fugint" "🎥VÍDEO: Els presos arriben al Parlament entre aplaudiments"