Detinguda una treballadora de la neteja per robar joies en un domicili de Girona

Els Mossos han detectat vendes irregulars mentre supervisaven un establiment de compra venda de joies d’or
Detinguda una treballadora de la neteja per robar joies en un domicili de Girona | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut una treballadora de la neteja per robar joies d'un domicili de Girona. Dimarts de la setmana passada, el 19 de febrer, agents del grup de proximitat encarregats de supervisar les fitxes dels establiments autoritzats per comprar i vendre joies d'or van detectar vendes irregulars.

Davant les sospites, els agents van obrir una investigació per descobrir l'origen de diverses arracades, aliances i cadenes d'or que podien ser de procedència il·lícita. Les indagacions van portar cap a la sospitosa, que tenia molts moviments de compra, venda i empenyorament durant els darrers anys.

Podrien haver-hi més víctimes de furts

Els agents van alertar els propietaris d'una casa de Girona on treballava la dona, que van reconèixer objectes i van indicar que tenien les joies guardades i, fins al moment, no les havien trobat a faltar. Les víctimes van acomiadar la treballadora i van comprovar que també els faltaven diversos efectes d’ús personal, com ulleres de sol.

La dona ha estat detinguda per dos delictes de furt | Arxiu CatalunyaDiari.cat

 Els Mossos van detenir la sospitosa dilluns a Sant Gregori, municipi del Gironès. La dona té 34 anys, és de nacionalitat hondurenya i veïna de Girona, treballava com a empleada de la neteja a través d'un servei empresarial. Per aquests fets, li atribueixen un delicte de furt.

La investigació no es dona per tancada i els Mossos estan esbrinant si hi hauria més víctimes afectades i més casos de compravenda irregular de joies. La detinguda té antecedents per fets similars i va passar el 26 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que la va deixar en llibertat provisional.

Detinguda per robar joies a dues persones grans que cuidava

A principis d’aquest mes de febrer, els Mossos d’Esquadra van detenir una dona de 60 anys per haver robat a dues persones grans que cuidava a Figueres, a l’Alt Empordà, també després d’investigar una botiga de compravenda d’or. Per aquest motiu ha estat acusada per presumptament haver comès dos delictes de furt i dos d’encobriment, ja que hauria robat les joies a dues àvies que cuidava a l’octubre de l’any passat.

"Els milers d'euros que Ciutadans es va gastar en el viatge a Waterloo" "L'aparatós accident de Vettel al circuit de Montmeló abans de l'inici de temporada"