Ivan Rakitic, atrapat a l'Aeroport del Prat per la manifestació independentista

El bloqueig del Prat ha afectat el futbolista del Barça, que no hauria pogut agafar el vol
Ivan Rakitic, fotografiat al Prat | @PREC96 (Twitter)

El futbolista del Barça, Ivan Rakitiç, s'ha vist afectat pel bloqueig per part de manifestants independentistes a l'aeroport el Prat.

El croat s'ha vist sorprès per l'acció del 'Tsunami Democràtic', que a hores d'ara ha convertit l'Aeroport del Prat en el principal punt per protestar contra la sentència del procés independentista. Des de fa unes hores, tots els accessos a la Terminal 1 de l'aeroport es troben tallats, de tal manera que tots els passatgers i usuaris s'han vist obligats a caminar per l'autovia, arrossegant les malestes; Ivan Rakitiç no n'ha estat una excepció i la seva imatge ha corregut ràpidament a través de les xarxes socials.

L'esport català en contra de la sentència

Si bé el futbolista croat ha patit les conseqüències de les mobilitzacions, els seus companys i excompanys, com Xavi Hernández, Gerard Piqué o Sergi Roberto, a més del mateix FC Barcelona, han reaccionat contundentment en contra de la sentència dels líders independentistes.

Un seguit de missatges de suport i comunicats que també han fet clubs esportius com el Girona, el Nàstic de Tarragona, el Lleida o les mateixes federacions de les diferents disciplines de l'esport català.

També et pot interessar...

"❗ La indignació de Pilar Rahola a la sentència: «Venjança!»" "La sentència completa del judici del 'Procés'"