Laura Escanes declara el seu amor etern a Risto Mejide

Falten poques setmanes perqu猫 la model doni a llum a la primera filla que tindr脿 la parella, Roma, i ha aprofitat l'ocasi贸 per dedicar unes paraules al seu marit
Laura Escanes declara el seu amor etern al seu marit a trav茅s d'Instagram  | INSTAGRAM @LAURAESCANES

 

Tal com hem pogut veure al perfil d鈥橧nstagram de Laura Escanes, la model ha recordat el dia del seu casament i ha dedicat unes paraules d鈥檃mor al seu marit, Risto Mejide. La parella est脿 passant per una etapa vital molt important amb l鈥檈spera de la seva primera filla, i falten molt poques setmanes perqu猫 puguin la puguin tenir entre els seus bra莽os.

Les paraules d鈥檃mor que Laura Escanes dedica al seu marit

La declaraci贸 d鈥檃mor comen莽ava amb les seg眉ents paraules: 芦Vull passar la resta de la meva vida amb tu. Que ens mirem com el primer dia i que ens estimem com si fos l鈥櫭簂tim. Que mai deixem de riure i que plorem quan ho h脿gim de fer禄.

La model catalana expressava aix铆 l鈥檈stimaci贸 que sent cap a Risto Mejide, i el missatge continuava confessant que 芦vull superar amb tu tot el que vingui. Convertir-me en tu i que tu et converteixis en mi. Que anem sempre en la mateixa direcci贸. Que mirem per nosaltres per sobre de qualsevol cosa i que res ni ning煤 ens pugui destruir. Que nom茅s constru茂m禄

Les paraules d'amor de la model catalana a Risto Mejide | INSTAGRAM @LAURAESCANES

 

Aix铆 doncs, Laura Escanes finalitzava aquesta dedicat貌ria plena de sentiment i de nost脿lgia declarant el seu amor etern per Risto: 芦Vull que siguem capa莽os de fer desapar猫ixer el m贸n quan ens mirem. Que gaudim del dia d鈥檃vui i de tots els que vinguin. Vull fer-te el meu present i el meu futur. Si vull avui, vaig voler ahir i voldr茅 dem脿. I t鈥檈stimar茅 totes les estones de la meva vida禄.

En aquests moments, la parella del periodista es troba en la fase final del seu embar脿s, i falta molt poc perqu猫 Roma neixi i els seus pares puguin con猫ixer-la. El nom escollit per a la nouvinguda 茅s el de Roma, i ser脿 la primera filla de Laura Escanes. Pel que fa a Risto, va tenir un fill l鈥檃ny 2010 amb la periodista Ruth Jim茅nez, Julio, qui est脿 encantant amb l鈥檃rribada de la seva germana petita.

Tamb茅 pots llegir...

"馃憠POL脠MICA: 脌ngels Barcel贸 carrega durament contra els presos i TV3" "鈿玀or Gerard, fill d'un exdiputat catal脿, per no superar les ferides de l'accident"