Mor Gerard Ticó després de no poder superar les ferides sofertes en un accident de trànsit

El seu pare és Enric Ticó, diputat del Parlament de Catalunya per CDC i vinculat al departament de Territori de la Generalitat de Catalunya
Imatge de Gerard Ticó. | Twitter / (@Gerhidt)

 

Gerard Ticó va patir un greu accident de trànsit durant aquesta setmana i després de tres dies de lluita incansable, el jove barceloní no ha pogut superar les ferides sofertes i ha acabat perdent la vida a l’hospital.

El barceloní, de 29 anys, no s’ha pogut recuperar de l’accident, que tal com va assegurar el seu pare, Enric Ticó, «va ser massa bèstia». Cal recordar que el pare de Gerard va ser diputat al Parlament de Catalunya per CDC entre els anys 1984 i 1988. Actualment, és director general de l’empresa pública Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (Cimalsa) i des de fa molts anys, està vinculat al departament de Territori  de la Generalitat de Catalunya.

Gerard, vinculat a la Viquipèdia

El barceloní de 29 anys era molt conegut com a Gerhidt —nick que utilitzava diàriament a les xarxes socials— i formava part de la redacció del diari ‘ElEstado.net’. 

A més, era molt reconegut a la comunitat que gestiona les entrades a la Viquipèdia, on editava textos de diverses temàtiques. Cal assenyalar que la pròpia Viquipèdia ha volgut donar el condol a la família per la mort del jove.

«Admirable, fort, bona persona i compromès»

El seu pare, Enric Ticó, ha volgut acomiadar-se del seu fill a través de les xarxes socials amb un emotiu i especial missatge a Twitter. «Un xaval admirable, fort, bona persona i compromès, 29 anys de bondat. No puc pensar en una vida sense tu, fill meu! T’admiro i t’estimo!».

També et pot interessar...

"🔴 URGENT: Un mort en un gravíssim accident de trànsit a Barcelona" "⚫ ÚLTIMA HORA: Mor el periodista català Carlos Pérez de Rozas"