Pilar Rahola critica la divisió entre JxCat i ERC: «Una pel·lícula inacceptable»

La periodista ha tingut una dura intervenció a 'FAQS' en la qual ha criticat els pactes amb el PSC, perquè considera que li ha sortit «gratis» el 155

Després d'una setmana molt complicada des del punt de vista polític, la periodista Pilar Rahola ha intervingut un cop més en el programa 'FAQS'. La també escriptura ens té acostumats a dir tot allò que pensa sense pèls a la llengua, encara que això impliqui carregar contra els seus.

Després del tens pacte entre Junts per Catalunya (JxCat) i el PSC a la Diputació de Barcelona, que va acabar amb la investidura de la socialista Núria Marín com a presidenta, Pilar Rahola ha assenyalat que l'intercanvi dialèctic entre JxCat i ERC dels darrers dies és «una pel·lícula de baix fons inacceptable», a la qual no troba «ni un sol argument racional» que ho justifiqui. 

«Al PSC li ha sortit gratis la defensa del 155»

«Al PSC li ha sortit gratis la defensa del 155. Li ha sortit gratis el fet que hi hagi presos polítics», ha criticat Rahola, assenyalant que els socialistes han arribat a «40 pactes», i que «ens hem menjat la dignitat». En un moment de la seva intervenció, Rahola fins i tot ha arribat a disculpar-se, insistint que la seva idea no és «desanimar ningú», però ha titllat les darreres decisions dels partits independentistes de «patètiques, molt tristes i inacceptables». 

També et pot interessar...

"Una important multinacional escull Barcelona per obrir seu i busca treballadors!" "ATENCIÓ: Quim Torra explica tota la veritat sobre una de les decisions més dures"