Serveixen una tapa amb banderes espanyoles a un independentista a Madrid

L'individu ha assegurat a través de Twitter que ho van fer després d'escoltar-lo «parlar català»
El tuitaire assegura que li han servit aquestes olives perquè l'han sentit parlar en català | Twitter (@barberdebesalu)

 

Les olives s'han convertit en l'imprescindible per acompanyar una beguda refrescant quan la prenem en algun bar. Existeixen olives de molts tipus i moltes maneres diferents, però si una cosa tenen en comú, és que en la majoria de bars t'ho serveixen com a ofrena de la casa.

Tot i això, les olives que han servit a aquest home català en un bar d'El Retiro, a Madrid, han portat cua de comentaris i crítiques, tant cap al bar com cap al català indignat. La culpa d'aquesta polèmica va ser la manera com venien servides: pals clavats a les olives amb la bandera d'Espanya. Aquest succés ha esdevingut a partir que els cambrers els sentissin parlar en la seva pròpia llengua.

Allau de missatges de suport i, alhora, milers de crítiques

De moment, el seu tuit publicat el passat dilluns 5 d'agost ja té més d'1,3 mil retuits i més de 3,2 mil m'agrades. Però, a més, el que més enrenou ha comportat ha estat tota l'allau de comentaris i respostes que ha tingut aquest. Alguns li donaven suport, però d'altres han estat realment crítics amb ell.

També et pot interessar...

"💰L'espectacular herència que deixa la mare de Mercedes Milà als seus 6 fills i a Catalunya" "⚫Un mort en una baralla amb ampolles de vidre a Barcelona"