Toni Clapés, més mesos de baixa per recuperar-se de l'operació

El periodista ha explicat que s’ha sotmès a unes proves mèdiques i encara estarà un temps en tractament
Toni Clapés continua de baixa per problemes de salut | Toni Clapés

Toni Clapés continua apartat dels micròfons. El reconegut periodista de  RAC1 ha compartit un missatge amb tots els seus seguidors després que el passat mes de setembre anunciés que es retirava una temporada i deixava ‘Versió RAC1’ «en bones mans».

Toni Clapés, apartat temporalment de la ràdio

Tot i que en un primer moment Clapés va dir que no estaria a la ràdio «durant uns dies», explicant només que era «per motius personals», fonts de RAC1 van dir afirmar que es tractava de motius de salut, ja que el periodista devia sotmetre’s a una operació important i que necessitaria un temps de repòs per recuperar-se.

Ara, ha estat el mateix Clapés qui ha compartit una piulada a Twitter on ha donat més informació respecte al seu estat de salut, concretament ha explicat que ha estat acudint a l’Hospital Clínic de Barcelona per sotmetre’s a unes proves mèdiques i que encara estarà de baixa uns mesos, ja que ara per ara la seva salut és prioritària.

«Amics, després d’un seguit de proves amb els excel·lents professionals de l’Hospital Clínic, la meva prioritat ara és la salut. Espero poder tornar a ser amb vosaltres després d’uns mesos de tractament. Gràcies pels vostres missatges d’estima i suport. Jo també us trobo a faltar». En qüestió de minuts la seva piulada ha rebut centenars de respostes animant-lo i desitjant-li una ràpida recuperació.

També et pot interessar...

"🔴 La sala del 112 de Reus gestionarà els Mossos de la majoria de Catalunya" "⚠⚫ BRUTAL ACCIDENT AP-7: 2 morts en un xoc entre camions, al Penedès"