A Tarragona, els Bombers reben fins a 34 avisos pel fort vent durant el migdia de dissabte

Els serveis realitzats han estat relacionats amb els arbres, el sanejament de façanes i el risc de caiguda d'algun element
El vent serà molt intens aquest cap de setmana en alguns llocs | Catalunya Diari

 

Tal com apuntaven les previsions, avui dissabte, 2 de febrer, el vent ha bufat fort a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Només entre les onze del matí i les dues del migdia, els Bombers de la Generalitat han rebut fins a 19 avisos —15 a les Terres de l’Ebre i 4 a Tarragona — fruit de les intenses ventades. Des de les dues del migdia i fins a les quatre de la tarda, els Bombers han rebut 13 avisos més a les Terres de l'Ebre i dos avisos a les comarques de Tarragona.

Bàsicament, les intervencions que han dut a terme els serveis d’emergència han estat relacionades amb la caiguda d’arbres, sanejaments de façana i risc de caiguda d’algun element a la via pública.

Fins a 122 km/h al Baix Ebre

Segons el Meteocat, a l’estació meteorològica de Mas de Barberans, a la comarca del Montsià, s’hi han registrat unes ratxes de vent huracanat de fins a 120,2 km/h. Al Baix Camp i a les comarques ebrenques, precisament, la força del vent també ha assolit valors que han superat els 100 km/h, com els 101,5 km/h de Mont-roig del Camp o els 122 km/h registrats al Perelló, al Baix Ebre.

A la ciutat de Tarragona, d’altra banda, el vent ha arribat fins als 63,4 km/h i al Vendrell, al Baix Penedès, s’han registrat ratxes de 68,8 km/h. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, a l'estació meteorològica de Mas de Barberans, al Montsià, han arribat a una ratxa màxima de vent de 120,2 km/h.

"Dia Mundial Contra el Càncer: uns 4.500 casos de càncer es diagnosticaran a TGN el 2019" "Milers de persones es concentren a Tarragona per donar suport als presos polítics"