La Diputació de Tarragona donarà 33.000 euros a La Marató de TV3

A més, la institució intercomarcal organitzarà i col·laborarà en diverses activitats solidàries

Una vegada més, la Diputació de Tarragona se suma a la iniciativa solidària de La Marató de TV3, amb una aportació directa de 33.334 euros, que anirà acompanyada de l'organització i la col·laboració en diverses activitats solidàries que recaptaran fons per la causa; des d'aquest mateix dimecres 12 de desembre i fins al dijous 20.

La Marató en si se celebrarà aquest diumenge 16 de desembre, amb quinze hores de televisió i cinc de ràdio en directe, que a través de la divulgació científica i diversos testimonis, es buscarà la sensibilització sobre la dura realitat del càncer, amb l'objectiu de mobilitzar el país per aconseguir fons per a la investigació biomèdica.

La Diputació de Tarragona amb la Marató

A través de la institució supramunicipal de la demarcació de Tarragona, així com de diverses entitats del territori, tothom que ho vulgui tindrà l'oportunitat de participar en els actes solidaris que s'organitzaran.

D'aquesta manera, el diumenge 16 de desembre a dos quarts de deu del matí, el Moll de Costa de Tarragona acollirà la 'VII Cursa i Caminada amb La Marató de TV3'. Una activitat que comptarà amb una cursa de cinc quilòmetres a un preu solidari d'11 euros; una caminada per a majors de 13 anys a 10 euros; i una caminada per a menors de 13 anys a 6,5 euros. Les inscripcions es poden fer fins aquest dimecres a les vuit del vespre a la pàgina web http://www.athleticevents.net.

D'altra banda, els dies 12 i 13 de desembre, el Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Jordi de Tortosa muntarà una parada al carrer Major de Jesús, on posarà a la venda els treballs manuals creats per les nenes i nens de l'escola. Mentre que el Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael de Tarragona, acollirà un matí de xerrades sobre el càncer adreçades a alumnes d'ESO i d'educació postobligatòria; al mateix temps que l'alumnat de les aules-taller realitzarà un mural col·lectiu en el marc del concurs 'Pinta la Marató 2018'.

Finalment, diumenge 16 i dijous 20 de desembre, Tarragona i Reus acolliran concerts solidaris en favor de La Marató. Així, el dia 16 a les dotze del migdia, La Banda de Grau Professional del Conservatori de Tarragona, juntament amb la Banda Juvenil Unió Musical de la ciutat oferiran una actuació conjunta a l'Auditori Diputació de la capital del Camp. Mentre que el dijous 20 a dos quarts de set de la tarda, l'Escola i Conservatori de Música de Reus actuarà a l'Auditori Higini Anglès de la ciutat. En ambdós concerts s'hi podrà accedir comprant una entrada solidària de 5 euros.

La Diputació de Tarragona se suma a la solidaritat de La Marató de TV3 | Diputació de Tarragona

"URGENT: Crema un camió a l'autopista AP-7" "La Costa Daurada arriba al 80% d’ocupació durant el pont de desembre"