Detingut un jove a Tarragona per assetjar sexualment nenes menors a través d'Internet

El jove va enviar fotografies dels seus genitals a una menor i en va assetjar una altra

La Policia Nacional ha detingut vuit persones, i n'investiguen una altra menor d'edat, arreu de l'Estat, per assetjar sexualment nenes menors d'edat a través d'Internet. Les detencions s'han dut a terme a diferents províncies, entre les quals Tarragona, on s'ha detingut un dels acusats. A més, també s'han detingut persones a Tenerife, Ciudad Real, Badajoz, Madrid i València.

Segons ha informat la Policia Nacionalels arrestats estan vinculats entre ells per una de les víctimes una menor de 13 anys a la qual tots ells assetjaven. L'adolescent havia penjat diverses imatges de la seva cara i cos en postures suggerents a les xarxes socials. Això va provocar que pedòfils contactessin amb ella per obtenir més material sexual i, fins i tot, quedar amb ella per mantenir-hi relacions. Un dels investigats ha sigut detingut dues vegades durant la investigació per reincidir en les seves accions delictives. A més, un altre va aconseguir abusar sexualment de la menor, ja que vivia a pocs quilòmetres de la víctima.

El tarragoní va enviar-li fotos dels seus genitals

El detingut a Tarragona és un jove de 26 anys que va enviar fotografies dels seus genitals a la menor. El detingut havia assumit el rol d'un noi jove que intentava banalitzar les relacions sexuals entre persones d'edats diferents. En el registre al seu domicili, els agents també van descobrir que havia assetjat una altra menor de 14 anys amb la qual havia iniciat diverses converses destinades a trobar-se físicament amb ella, a més d'haver-li demanat material sexual.

Una oferta falsa a les xarxes socials buscava models de llenceria menors d'edat

La investigació es va iniciar gràcies a la informació rebuda a través el correu electrònic denuncias.pornografia.infantil@policia.es que la Policia Nacional posa a disposició dels ciutadans perquè puguin comunicar, sempre de manera anònima, els fets o situacions presumptament delictius que posin en perill el menor en l'ús de les noves tecnologies.

El procés va començar l'abril del 2017, quan els agents van rebre el missatge d'una mare que els alertava del contacte de la seva filla, a través d'una coneguda xara social, amb una persona que deia que tenia una agència de models. Els agents van comprovar l'existència d'un perfil que s'anunciava com una marca de llenceria femenina que buscava noies, menors d'edat, que volguessin ser models. 

L'oferta es repetia en diverses xarxes socials. La Policia va investigar l'origen dels anuncis i van poder localitzar un sospitós, resident a la comunitat de Madrid, amb nombrosos antecedents. Finalment van poder localitzar un total de vuit víctimes d'entre 12 i 16 anys en diverses províncies.

"💊 BONA NOTÍCIA: La pastilla preventiva del VIH ja està disponible a TGN" "👏 La DOP Siurana preveu una gran producció d'oli per aquesta temporada"