Més de dues hores de retard en un tren Tortosa - Barcelona

El tren havia sortit a les 05.56 de la matina des de l'estació del Baix Ebre, però s'ha quedat aturat a l'estació de l'Aldea-Amposta

 

Una incidència que ha afectat al subministrament elèctric de la via ha fet que el tren que havia sortit a les 05.56 hores del matí, des de l'estació de Tortosa, quedes aturat a l'Aldea-Amposta per aquest incident. Per aquest motiu, el comboi que circula per la línia R16 de rodalies ha quedat aturat més de dues hores en l'estació ebrenca, sense poder seguir fins al seu destí, Barcelona-Estació de França, amb arribada a les 08.25 hores.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Més de dues hores aturats a l'Aldea-Amposta

Quan faltaven pocs minuts per a les set del matí d'aquest dijous, 31 de gener, s'ha alertat que el tren que havia sortit en direcció Barcelona, des de Tortosa, havia quedat aturat a l'estació de l'Aldea-Amposta per un problema en el subministrament elèctric, segons ha informat rodalies.

 En aquest sentit, després d'una hora aturats a l'estació de trens ebrenca, els passatgers han pogut realitzar un transbord al tren que sortia a les 07.39 hores des de la capital del Baix Ebre, en la mateixa direcció, Barcelona-Estació de França, amb arribada a les 10.27 hores.

Finalment, després de més de dues hores aturats a l'estació de l'Aldea-Amposta, rodalies ha informat que el tren ha reprès la seva marxa a les 08.15 hores, després d'haver-se quedat aturat per una incidència en el subministrament elèctric, als voltants de les set del matí d'aquest dijous.

"IMATGES: Tractorada dels pagesos tarragonins aquest matí" "Riudecanyes construirà una gran canonada d'aigua per les èpoques de sequera"