Un camió surt de la via i xoca contra un mur natural de la C-14, a Montblanc

El conductor ha perdut el control del vehicle per causes desconegudes i s'ha sortit de la C-14
El camió després de sortir de la via, a la C-14 montblanquina | Cedida

 

Un camió pesant ha tingut un accident al vespre d'avui divendres, 17 d'agost, a la carretera C-14, al seu pas pel terme municipal de Montblanc, a la Conca de Barberà.

Per causes que encara es desconeixen —malgrat que tot apunta a l'asfalt mullat per la pluja—, el vehicle ha perdut el control, ha sortit de la via i s'ha estavellat contra el mur natural del voral de la carretera, un terreny de roca d'uns vuit metres d'alçada.

Ara per ara, es desconeix l'estat de salut de l'ocupant del vehicle. Al lloc dels fets, hi han acudit una dotació dels Bombers de la Generalitat i una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Trànsit ha rebut l'avís d'una sortida de via a les 19.36 i concretament els hi deien que l'accident tenia lloc al punt quilomètric 34 de la carretera catalana C-14. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra també s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, on el trànsit ha estat més dens i les retencions han aparegut a conseqüència de l'accident, una cosa bastant habitual quan passen aquest tipus d'accidents a la carretera.

Accidents, talls de llum i una casa enfonsada a Tarragona

No és l'únic accident en la plujosa tarda d'avui a la província de Tarragona. A l'AP-7 ha tingut lloc una col·lisió lateral per fregament entre dos vehicles, al punt quilomètric 238,5 de la via en sentit València. Afortunadament, en aquest accident no hi ha hagut ferits i tot queda en l'ensurt de patir un xoc amb un altre turisme a la carretera.

El terra mullat per les intenses pluges que s'han deixat veure aquesta tarda a Tarragona poden tenir influència en aquests accidents, ja que els cotxes triguen més en frenar i costa més controlar-los. A banda d'incidències de trànsit, aquesta tarda també hi ha hagut una casa derrumbada i un altre accident i també s'ha vist afectada la xarxa elèctrica, amb talls de llum de consideració a Cambrils i al Vendrell, on un total de 7.500 cases s'han quedat sense electricitat.

"La Pegatina, concert estrella de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt" "Josep M. Amorós ‘Xolis’, el compositor més cèlebre de Montblanc"