Vimbodí i Poblet lliura els premis del Concurs de Relats Breus i de Poesia

L'acte s'havia ajornat a causa de la pandèmia

El passat dissabte 19 de setembre, Vimbodí i Poblet va lliurar els premis del VIII Concurs de Relats Breus i de Poesia. La plaça Major del municipi va acollir l'acte d'entrega dels premiats, una cita que s'havia de dur a terme fa setmanes però que havia quedat ajornada a causa de la crisi sanitària. Així, es van poder fer públiques les deliberacions del jurat d'aquesta present edició, que a finals de juliol van efectuar la tria guanyadora d'entre els 112 treballs presentats en aquesta edició del concurs.

Pel que fa al premi de relat breu d'infants de fins a 12 anys, dotat amb lot de llibres, kit d'escriptura i diploma, ha quedat desert. El premi de relat breu de joves de 13 a 17 anys, dotat amb 100 euros i diploma és per Víctor Moreno amb l'obra Belles i sàvies. El premi de relat breu d'adults, dotat de 200 euros, diploma i peça de vidre bufat artesanalment al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet és per Laura Tarsà, amb l'obra Aram.

El premi de poesia d'infants de fins a 12 anys, dotat amb lot de llibres, kit d'escriptura i diploma ha quedat desert i el premi de poesia de joves de 13 a 17 anys, dotat amb 100 euros i diploma és per Andrea Marín, amb Pólvora o llibres. Pel que fa al premi de poesia d'adults, dotat de 200 euros, diploma i peça de vidre bufat artesanalment al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet és per Salvador Obiols amb l'obra En el curs per la vida. Tanmateix, els membres del jurat han decidit concedir un accèssit, amb diploma i peça de vidre bufat artesanalment al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet a Carmina Ral, per l'obra La senyora Hinson.Obra.

"Agenda: Les activitats de Santa Coloma de Queralt per descobrir la pedra seca" "Setmana amb afectacions de trànsit a Montblanc pel rodatge d'una pel·lícula"