‘Piscineja’ i ‘Tuneja’t-shirt’, els dos tallers de les piscines de la Conca de Barberà

Són dos tallers organitxats per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà pels mesos d’estiu

Durant els mesos de juliol i agost s’han dut a terme dos tallers d’estiu a les piscines municipals de diferents pobles de la Conca de Barberà. Els tallers van ser proposats als ajuntaments per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i formen part del programa de dinamització juvenil d’aquesta entitat.

‘Piscineja’: activitats refrescants i divertides dins de l’aigua

El primer és el ‘Piscineja’, aquesta activitat consisteix que tots els joves juguin i facin activitat física dins de l’aigua, tot gaudint amb jocs submergibles, flotadors, passarel·les flotants, troncs, jocs submergibles i, fins i tot, unes rodes de ratolí inflables. L’any passat també es va dur a terme aquest taller i, com llavors, ha tingut molt èxit entre la canalla.  

‘Tuneja’t-shirt’: deixa volar la imaginació personalitzant la teva samarreta

El segon taller és el ‘Tuneja’t-shirt’, una nova activitat d’aquest any, pensada per a dissenyar la teva pròpia samarreta tot reciclant-ne les que ja estan passades de moda i modernitzant-les al teu propi gust. Les samarretes, que s’han de portar llises d’un únic color, es poden transformar tallant-les, fent nusos aquí i allà o, fins i tot, estampar diferents motius estiuencs, amb l’objectiu de divertir-se mentre es pren consciència que la roba s’ha de reutilitzar sempre que es pugui.

Taller de samarretes ‘Tuneja’t-shirt’ | Cedida
 

Ambdós tallers estan recomanats als nens i nenes majors de 12 anys i ja han tingut lloc a les piscines d’alguns municipis de la comarca de la Conca de Barberà, per exemple, el ‘Piscineja’ ja s’ha dut a terme a Rocafort de Queralt, a l’Espluga de Francolí, a Sarral, a Pira, a Les Piles, a Montblanc i a Solivella. I el taller de ‘Tuneja’t-shirt’ a Montblanc, a Rocafort de Queralt, a Vilaverd, a Sarral, a l’Espluga de Francolí, a Santa Coloma de Queralt, a Pira, a Vimbodí i Poblet i a Vilanova de Prades.

Encara hi ha pobles de la Conca que poden gaudir dels tallers

A hores d’ara encara queden pobles als quals es poden acudir per gaudir d’aquests dos tallers. El primer, ‘Piscineja’, a Santa Coloma de Queralt, a Vimbodí i Poblet, a Vilanova de Prades, a Barberà de la Conca, a Vilaverd i a Vallclara. El segon, ‘Tuneja’t-shirt’, a Solivella, Barberà de la Conca, Vallclara i Blancafort. Es poden consultar les dates i els horaris a la pàgina web www.concajove.cat.

  

Aquests tallers s’han realitzat gràcies a l’Oficina Jove de la Conca de Barberà en conveni amb el Servei de Joventut del Consell Comarcal i, en alguns municipis, han estat inclosos dins del programa de la ‘Setmana de la Joventut’.

"Torna una nova edició del Festival Internacional de Música Antiga de Poblet" "On van de vacances els polítics de Montblanc?"