Suport unànime dels alcaldes de la Conca de Barberà als presos polítics

El Consell d'Alcaldes també va aprovar una moció sobre la necessitat d'adequar la carretera comarcal C-241d
Concentració davant del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. | CCCB

 

El Consell d'Alcaldes de la Conca de Barberà, reunit el dilluns al vespre a Belltall (Passanant i Belltall) va aprovar per unanimitat una moció en defensa dels presos polítics catalans. En el text es referma  el suport de l'ens supramunicipal als líders independentistes presos alhora que es denuncia «la vulneració dels seus drets civils i polítics» i s'exigeix que tinguin un judici just i el seu alliberament.

El passat dilluns, el Consell d'Alcaldes de la comarca va validar el Pla Estratègic de Desenvolupament de la Conca de Barberà 2018-2025. | CCCB

 

L'endemà al migdia el personal del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i els representants polítics que en aquells moments eren a la seu comarcal van portar a terme una aturada de deu minuts a les portes de l'immoble amb motiu de l'inici del judici als empresonats.

Moció sobre la necessitat d’adequar la carretera comarcal C-241d

En la mateixa sessió del Consell d'Alcaldes de la Conca de Barberà es van aprovar altres mocions sobre la necessitat d'adequar la carretera comarcal C-241d; l'ampliació de l'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà; de suport al projecte d'abastament d'aigua als municipis del nord de la comarca amb connexió al Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT); i d'adhesió a la campanya 'Enganxa't als drets' en defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament.

Els alcaldes validen el pla estratègic de la Conca pel període 2018-2025

El Pla Estratègic de Desenvolupament de la Conca de Barberà 2018-2025 s'ha gestat en un llarg procés que tenia com a finalitat última donar la possibilitat de participar-hi i de fer aportacions a tots els sectors, entitats o fins i tot persones de la comarca.

Aquest procés es va començar a cloure el passat dilluns, quan el Consell d'Alcaldes de la comarca va dictaminar-lo favorablement, i finalitzarà definitivament el proper dia 25 amb la seva aprovació per part del ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. 

"Aquest és el pla estratègic de la Conca pel període 2018-2025" "Arriba la nova gran aposta del Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí"