NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Santa Coloma de Queralt es prepara per un Carnaval ple d'actes

Una festa dels anys 80, la rua o el ball de disfresses faran gaudir els assistents durant el cap de setmana del 2 al 3 de març

 

Compte enrere pel Carnaval en moltes poblacions. Santa Coloma de Queralt ja es prepara per gaudir d’un cap de setmana festiu amb moltes activitats per a tota la família. Els dies 2 i 3 de març, el municipi viurà aquesta celebració amb diversos actes.

El dissabte, dia 2 de març tindrà lloc la tradicional rua que començarà a les 18.30 hores des del passeig de la Muralla. La concentració de les comparses serà mitja hora abans. En acabar, es durà a terme el concurs i l’entrega de premis a la millor disfressa i a les tres millors comparses. Per a més informació i per realitzar les inscripcions, els interessats s’han d'adreçar a l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.

En el concurs hi haurà dues categories: la de millor disfressa i la de millors carrosses on s’avaluaran diversos aspectes com originalitat, treball, imatge... La data límit per inscriure’s és el dia 1 de març.

Segons informa l’organització, s’atorgaran tres premis en la categoria de carrosses i un en la categoria de disfresses. El jurat del concurs estarà format per membres de diverses associacions colomines (escollides a sorteig).

Festa dels anys 80 i animació pels més petits

Per acabar la jornada, a la mitjanit se celebrarà una festa inspirada en els anys 80 al Teatre Municipal l’Estrella, en una celebració en què els assistents podran retornar a aquesta dècada amb la música que punxaran DJ Ramos i DJ Rico. Hi haurà també animació, regals, un photocall personalitzat, vídeo projeccions, confeti i decoració dels vuitanta. El preu de l’entrada és de 5 euros amb consumició inclosa.

Diumenge dia 3 de març se celebrarà el ball de disfresses al Teatre Municipal l’Estrella a les 18.00 hores. Hi haurà animació infantil amb ‘La Sal dels mars’ a càrrec de Xavi Piruli i el Gil & Rataplam.

També et pot interessar:

"ENHORABONA: Les festes d'un poble de la Conca, reconegudes com a patrimoni festiu de Catalunya!" "Comencen les inscripcions de les botigues per participar al Brickània"