El festival Clickània de Montblanc presenta el cartell i les dates de la tretzena edició de 2021

L'edició d'enguany s'ha posposat un any a causa de la pandèmia

S'ha presentat el cartell i les dates de la tretzena edició de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc. en aquest sentit, a finals de juny d'enguany es va anunciar que Clickània no se celebraria enguany i que es posposava a 2021 i coincidint amb les dates tradicionals del festival, que hauria començat el proper dissabte 10 d’octubre, l’Ajuntament  ha presentat el cartell amb unes dates que s’espera siguin definitives: 9, 10, 11,12,16 i 17 d’octubre de 2021.

A més, per primera vegada el festival tindrà un cartell que s’ha fet a partir d’una obra pictòrica. Fa més d’un any es va fer l’encàrrec a l’artista montblanquí Natan Tarragó qui va fer una proposta de quatre obres. Una ha estat escollida com a cartell i una altra com a banderola de fanal, a partir de la qual més endavant es farà marxandatge.

Precisament, ahir es va signar un acord de cessió de les obres per part de l’autor. Es tracta d’obres plenes de color, amb molts detalls que recorden plànol de Montblanc, amb els edificis on tenen lloc les activitats del festival, i es vinculen amb les tradicions locals, la infantesa i, és clar, el món Playmobil.

Clickània és el segon gran esdeveniment turístic després de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, amb capacitat per atraure més de 15.000 visitants. És per això que es va insistir molt en què el model de festival s’haurà d’adaptar als requeriments de seguretat sanitària. Un avantatge en aquest aspecte és que la tretzena edició tindrà sis dies de celebració i això pot ajudar a distribuir millor els visitants. Es treballarà especialment en el sistema de venda d’entrades i gestió d’aforaments.

"Èxit de participació en el Festival Maig de Santa Coloma de Queralt!" "L'Ajuntament de Montblanc arrenca un projecte per la qualitat turística del municipi"