Arriba el Casal de Jocs a Montblanc del 27 al 29 de desembre

El pròxim 23 de desembre, el tió visita Montblanc
el pavelló del Casal Montblanquí serà el lloc on s’ubicarà el Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal de Montblanc | Cedida

 

Com cada any, el pavelló del Casal Montblanquí serà el lloc on s’ubicarà el Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal de Montblanc, entre els dies 27, 28 i 29 de desembre, de 16.00 h a 18.00 h. Durant aquests tres dies, els nens i nenes podran gaudir d’una gran oferta de tallers, activitats i animacions que els faran passar una bona estona.

Com ja es va fer en altres edicions, gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, els nens de Montblanc podran gaudir d’un descompte al preu de l’entrada i al de l’abonament. Els preus seran de 5 € entrada i 10 € abonament, però si es presenta la targeta Totvila, es podrà adquirir l’entrada per 4 € i l’abonament per només 8 €.

El Casal de Jocs es dividirà en diferents espais: esports, jocs de gegants, tallers, inflables, ludoteca i jocs de taula. L’espai d’esports permetrà practicar múltiples disciplines esportives; en els tallers es duran a terme diverses activitats manuals i creatives; l’espai de jocs de gegants permetrà que els nens es diverteixin amb aquesta tradició catalana; els jocs de taula inclouen dames, escacs, tres en ratlla, etc.; A la ludoteca, els més petits trobaran elements de psicomotricitat, jocs, llibres i pintures (zona limitada als infants de 0 a 3 anys), i, per acabar, als inflables es podrà saltar, jugar i descarregar tota l’energia.

El tió visita Montblanc

No fa gaire des que els tions van arribar a les seves cases a l’Espluga de Francolí. Ara, a Montblanc, n’arriba un de ben gros per a tots els nens i nenes de la vila. La plaça Major serà l’escenari del tradicional caga tió, que es durà a terme el pròxim 23 de desembre a partir de les 12.00 h. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de Joventut.

L’acte començarà al migdia i els infants podran pujar a l’escenari a fer cagar el tió. Com altres anys, s’aprofitarà l’acte per dur a terme una campanya de recollida de menjar. Tots els aliments que s’ofereixin al tió seran entregats a Càrites Montblanc i es distribuiran entre els més necessitats. Si en teniu, penseu a portar el vostre bastó i la vostra barretina!

"Montblanc acull l'entrega dels Premis Capital de la Sardana 2018" "Queda inaugurat el Museu del Pessebre de Catalunya de Montblanc"