Vimbodí i Poblet organitza el primer concurs per decorar cases i balcons per Nadal

Les cases han d'estar guarnides a partir del dia 20 de desembre a les 9.00 h del matí
El medi ambient en serà el protagonista a través d’activitats, tallers, concerts, entre altres. | Àngel Ullate

Vimbodí i Poblet organitza, aquest Nadal, el primer concurs per engalanar les façanes i els balcons del municipi. La iniciativa impulsada per l'Ajuntament, neix amb l'objectiu de veure el poble ben guarnit i d'animar als veïns i veïnes a participar de les activitats nadalenques.

Segons les bases del certamen, poden participar-hi totes les cases de la vila que vulguin decorar la seva façana i els balcons. La inscripció és gratuïta i cal fer-la del 10 al 19 de desembre de 2019 a través del codi QR que trobareu als cartells, presencialment a l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet en horari d'oficina o a través d'aquest enllaç.

Les façanes i balcons que participen han d'estar guarnides a partir del dia 20 de desembre a les 9.00 h. Entre el 20 i el 21 de desembre el jurat visitarà les façanes i farà fotos dels guarniments per tal de poder-les exposar posteriorment.

Hi haurà dos premis: el premi a la façana més ben guarnida serà una càmera de fotos instantània i el premi al guarniment més original serà un sopar per a dues persones al Restaurant Grèvol de Vimbodí i Poblet.

"🎄Montblanc estrena un arbre de Nadal lluminós a la plaça Major" "🎁ATENCIÓ: Aquest Nadal, la Unió de Botiguers de l'Espluga donarà més de 800 regals"