Les conferències de la Marató a la Conca atrauen quasi 200 persones

Arriba l’escape room a Solivella per Nadal

 

En el marc de la 27a edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio que es va celebrar el passat 16 de desembre, un total de 8 pobles de la Conca de Barberà van organitzar conferències de caràcter divulgatiu amb l’objectiu d’acostar a la població la realitat mèdica i humana del càncer. Totes les xerrades formaven part d’una intensa campanya de sensibilització duta a terme per la Fundació La Marató de TV3.

Les diverses conferències es van dur a terme entre el passat mes de novembre i l’actual desembre, sempre organitzades per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb la col·laboració dels ajuntaments i del teixit associatiu de cada un dels municipis, especialment amb les associacions juvenils.

Els pobles de la comarca que han acollit les conferències són: Barberà de la Conca, l'Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Rocafort de Queralt, Vilaverd i Vimbodí i Poblet. En total, es calcula que quasi 200 persones han participat en les xerrades, que han anat a càrrec de voluntaris professionals de la salut.

La Marató de TV3 es va realitzar el passat 16 de desembre, i va assolir una xifra històrica de donatius que arriba als 11 milions d’euros que aniran destinats a la lluita contra el càncer, una de les malalties amb mortalitat més alta.

Arriba un escape room a Solivella

En el marc del programa Nadal 2018-2019 de Solivella, L’Ajuntament del municipi en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitzarà un escape room destinat als joves del poble. Es tracta d’un joc d’escapada en viu en què diversos participants hauran de treballar en equip per aconseguir sortir d’una habitació en un temps determinat. Per aconseguir l’objectiu, s'hauran de resoldre múltiples proves lògiques, completar puzles i anar trobant pistes que els puguin ajudar.

L’activitat és gratuïta i es durà a terme el dijous, dia 27 de desembre, a les 18.00 h a les instal·lacions de la Societat. El joc està pensat per a majors de 15 anys i cal realitzar una inscripció prèvia per a poder participar, ja que les places són limitades. Us podeu inscriure en l’activitat mitjançant el codi QR que trobareu als cartells o fent clic en aquest enllaç. A més, podeu aconseguir més informació contactant amb els informadors a través del Whatsapp 606 303 917 o bé mitjançant el correu joventut@concadebarbera.cat.

"Sarral recapta més de 3.000 € per a la Marató de TV3" "Una vintena d’activitats durant el Nadal a Vimbodí i Poblet"