El Consell Comarcal de la Conca posa un punt de venda de targetes de transport públic del Camp de Tarragona

Es podran comprar a la seu del Consell i a un quiosc, a Montblanc. Fins ara només es podien adquirir a Tarragona

A partir d'ara els ciutadans de la Conca de Barberà disposen d'un nou punt on adquirir les targetes del servei públic de transport del Camp de Tarragona.

Aquest nou punt de venda d'aquestes targetes està situat a la seu de Montblanc del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, al Palau Alenyà.

Com a novetat, a la seu del Consell Comarcal es podran comprar les targetes bonificades, que fins ara només es podien adquirir a la seu de l'ATM a Tarragona.

A Montblanc hi ha un segon punt de venda situat al Quiosc Quatre Cantons, al carrer Major número 56.

Promoure l’ús del transport públic

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà, conjuntament amb l'ATM del Camp de Tarragona, ha posat en marxa aquest punt de venda i recàrrega de les targetes i títols de transport públic del Camp de Tarragona, per tal de facilitar al màxim a la ciutadania l'accés als transports públics i promoure el seu ús.

El sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona permet als seus usuaris utilitzar els diferents operadors de transport de bus urbà, interurbà i ferrocarril amb una única targeta.

"🌻De Santa Coloma de Queralt a Grècia: un viatge per descobrir els secrets del safrà" "❗Jutgen a Lleida un grup criminal acusat de robatoris en habitatges a Montblanc"