El Correbars Esgarriat de l'Espluga de Francolí comptarà amb 13 establiments participants

En finalitzar el Correbars hi haurà la opció de sopar al Jardí dels Francolins, on s'hi col·locaran dues Food Trucks

 

Aquest dissabte 13 de juliol, dins de la Setmana de la Joventut, l'Espluga de Francolí viurà una nova edició del Correbars Esgarriat, un dels actes més multitudinaris entre les propostes pels joves. Enguany es celebra en dissabte i estrena un nou format que compta amb la possibilitat de sopar i acabar la festa al Jardí dels Francolins.

Aquest acte l'organitza la colla organitzadora de les Ovelles Esgarriades 2019 i començarà a les 19.00 h a la plaça de l'Església amb la venda de tiquets. A les 19.30 h s'iniciarà el recorregut, que passarà pel centre del poble i pujarà pel carrer Lluís Carulla fins arribar a la Plaça Montserrat Canals i acabarà als Jardins dels Francolins.

El menjar, juntament amb la cervesa, és un dels protagonistes d'aquest esdeveniment, per això l'organització habilitarà carretons de patates i snacks per acompanyar la beguda i en finalitzar el Correbars hi haurà l'opció de sopar al Jardí dels Francolins, on s'hi col·locaran dues Food Trucks, taules i cadires i hi haurà servei de barra i música d'ambient. 

Les Ovelles Esgarriades, una iniciativa juvenil de referència a l'Espluga

Des de fa 25 anys s’organitza un sopar de colles d'amics molt particular a l’Espluga de Francolí. És una iniciativa molt esperada per a tots els espluguins que hi participen, ja que permet fer pinya com a poble i fer retrobaments amb persones amb qui es coincideix poques vegades durant l’any. En la darrera edició del sopar hi van participar gairebé 400 persones de diferents edats i generacions. 

De les colles se’n diu ramats i cada un té el seu representant que és el pastor. Tots plegats són un ramat d’ovelles esgarriades. L'esdeveniment anual és un sopar autogestionat i cada any l’organitza una colla diferent. El nou pastor/a és escollit mitjançant una sèrie de proves que es fan la nit del sopar. 

Potser també t'interessa:

Un quart de segle d'Ovelles Esgarriades a l'Espluga de Francolí

"Festalateva de Montblanc arriba a la seva fi convertint-se en tot un èxit!" "🥕Torna la Pastanaga Assassina a Vimbodí i Poblet!"