L'Ajuntament de Montblanc realitza una enquesta per saber l'opinió sobre la Festa Major

L’enquesta es pot contestar a través de la web municipal fins el dia 29 de setembre
Les imatges de la Festa Major Montblanc 2019 | Àngel Ullate

 

La regidoria de festes de l’Ajuntament de Montblanc ha obert, aquesta setmana, una enquesta de valoració de la passada Festa Major d’aquest 2019 per tal de conèixer l’opinió de les montblanquines i montblanquins dels actes realitzats aquest any. Per accedir i respondre l’enquesta es pot realitzar a través de la web municipal de l'Ajuntament. En el formulari es valoren aspectes generals de la Festa Major i també un seguit d’actes, amb l’objectiu de millorar els actes de cara l’any vinent.

Segons Judit Pere, regidora de festes, explica que «aquesta ha estat la meva primera Festa Major, i l’objectiu és poder millorar sempre, per això vull conèixer l’opinió dels nostres ciutadans i saber quins actes han agradat més i quins necessiten millorar. Saber què pensa la gent ens ajudarà a fer millor la nostra feina».

Aquesta enquesta estarà oberta fins al dia 29 de setembre i des de l’Ajuntament es demana la màxima participació.

Vermut amb el govern montblanquí

Per altra banda, aquest dissabte 21 de setembre l’Ajuntament de Montblanc organitza un vermut col·loqui per tal de conèixer les opinions de les montblanquines i montblanquins. Amb aquest acte l’Ajuntament vol aproximar-se als ciutadans i conèixer la seva opinió sobre Montblanc en un ambient més distès i directe; sortint de la formalitat habitual i buscant recollir les inquietuds i opinions de les montblanquines i montblanquins que vulgui expressar-se.

El format de l’acte serà molt simple; inicialment es farà una breu presentació per part de l’equip de govern i posteriorment les persones assistents podran parlar directament amb les regidores i regidors dels temes que vulguin. L’acte serà a les 12.00 h del migdia al claustre de l’antiga església de Sant Francesc.

"🗣El PSC de Montblanc demana que es revisi el Pla Comarcal d'Igualtat de Gènere" "🛳 REPORTATGE | El turisme de creuers es fixa en el Monestir de Poblet"