L’exposició itinerant ‘Connecta’t al voluntariat’ arriba a Solivella

Es podrà veure a la sala de la Societat de Solivella durant 15 dies i es complementarà amb una xerrada sobre el voluntariat
Exposició Connecta't al voluntariat, en aquest cas a Montblanc. | Cedida

Solivella acollirà durant quinze dies l'exposició itinerant ‘Connecta't al Voluntariat’ que ha estat al pati del Palau Alenyà de Montblanc des de principis d’aquest mes d’octubre. La inauguració de l'exposició es farà coincidir amb la Trobada Comarcal de Dones i serà el dissabte 26 d'octubre.

Aquesta exposició està impulsada per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya i és una activitat instrumental que té per objectiu difondre la tasca de les persones voluntàries i donar-hi visibilitat.

'Connecta't al Voluntariat' romandrà a la sala de la Societat de Solivella fins al 3 de novembre. Per cloure l'activitat es durà a terme una xerrada a càrrec d'una entitat no governamental i sense ànim de lucre on s'explicarà l'encàrrec de l'entitat i de quina manera les persones interessades poden participar-hi.

  

L'exposició és un recull del testimoni de persones voluntàries d'arreu del país que presenten la seva experiència personal. Aquesta activitat està organitzada pel Grup Cultural de la Dona, l'Ajuntament de Solivella i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Tornen les conferències de La Marató de TV3 sobre les malalties minoritàries

D’altra banda i amb motiu de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio que enguany compleix la seva 28a edició, alguns pobles de la Conca de Barberà acolliran una conferència divulgativa per acostar a la població la realitat mèdica i humana de les malalties minoritàries, patologies molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques i progressives.    

  

Les xerrades es faran en diferents municipis i dies: a Solivella el dissabte 19 d’octubre a les 18.00 hores a Cal Mateu, a l’Espluga de Francolí el dijous 24 d’octubre a les 18.00 hores, a Vimbodí i Poblet el divendres 25 d’octubre a les 18.00 hores al Centre Cívic, a Vilaverd el divendres 29 de novembre a les 19.00 hores al local social i el mateix dia també hi haurà xerrada a Sarral a les 19.00 hores a l’antic hospital.

  

"🙌Bona participació en les visites als paisatges de la Guerra Civil de la Conca de Barberà" "👦👧Arriba la 7a temporada del ‘Casalet Kids’ a l'Espluga de Francolí"