Sarral donarà el tret de sortida a la Festa Major amb el tradicional pregó

Aquest municipi de la Conca de Barberà celebrarà Sant Abdó i Sant Senén del 21 al 28 de juliol

 

La localitat del Sarral celebrarà aquest proper cap de setmana la Festa Major amb un programa carregat d'actes que faran gaudir a tots els assistents. El tret de sortida oficial arribarà amb el pregó que enguany va a càrrec de Josep Maria Freixas Bonet, veí de Sarral i Premi d'Honor del Consell Comarcal de la Conca de Barberà 2019.

El volum d'actes principals arribarà el cap de setmana següent, entre el divendres 26 i el diumenge 28 de juliol. La cercavila, el ball de tarda i el concert a la nit de l'Orquestra Selvatana, el concurs de paelles i la Nit Jove són els actes previstos pel divendres. L'endemà dissabte, les matinades i el vermut donaran pas als actes de la tarda, amb les sardanes, el Corremúsics, el ball de tarda amb l'orquestra Montgrins i la nit jove.

El diumenge, dia gran de la Festa Major serralenca, s'iniciarà amb el parc aquàtic a la piscina municipal i l'ofici solemne en honor a Sant Abdó i Sant Senén. A la tarda hi haurà l'espectacle del grup Tot Country Sarral, l'entrega de premis de la Gimcana Cultural, el sopar de carmanyola i l'espectacle de Quim Masferrer. Per últim, un castell de focs d'artifici clourà la Festa Major d'enguany.

"L’ANC Conca de Barberà renova els seus càrrecs i dissol les territorials" "Rocafort de Queralt s'acomiada de la Setmana de la Joventut amb una Festa Holi"