Vimbodí i Poblet ha viscut una Festa Major molt participativa amb una trentena d’activitats

Entre els actes més seguits d’aquest cap de setmana, destaquen cites com la Trobada Gegantera o l’espectacular Correfoc
Cercavila de la Festa Major de Vimbodí i Poblet. | Josep Maria Potau

 

La Festa Major de Vimbodí i Poblet s’ha celebrat aquest darrer cap de setmana. Tots els actes que s’han fet ha comptat amb una gran implicació per part dels ciutadans del municipi. 

Des del divendres, 2 d’agost, fins a aquest dimarts, la localitat ha viscut immersa en un programa d’actes intens, obert a tots els públics i que han recollit molt bones xifres d’acollida. 

Entre els actes més seguits d’aquest cap de setmana, destaquen cites com la Trobada Gegantera, l’espectacular Correfoc pels carrers del centre, els concerts de vespre i nit, els vermuts musicals i els inflables infantils i els jocs aquàtics per la canalla. 

Amb la pregonera de la Festa Major de Vimbodí i Poblet, l'escriptora vimbodinenca Teresa Duch. | Josep Maria Potau

Avui, dimarts, un dels dies centrals de la Festa Major, la jornada ha començat amb el Grup de Geganters i Grallers des de la plaça Major fins a la plaça de l'Església, seguida de l'ofici solemne. Aquesta nit, a partir de les 22.00 hores, el castell de focs d'artifici i el concert, a càrrec del grup La Tieta Clara, han tancat els actes de la Festa Major.

Vimbodí i Poblet es prepara per a les Festes Quinquennals

En total, el municipi haurà acollit més de 30 activitats per a grans i petits, en el que és una de les jornades festives més importants de l’any i que arriba poques setmanes abans de les Festes Quinquennals de la Mare de Déu dels Torrents, que tindran lloc del 7 al 9 de setembre i que enguany coincideixen amb el 75è aniversari de la restauració de l’ermita i de la imatge de la verge i de l’inici de la festa mateixa.

El correfoc, a càrrec dels Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga. | Josep Maria Potau

 

«Vam començar els actes de la Festa Major amb molta il·lusió i els finalitzem amb aquest sentiment reforçat. Han estat uns dies bons per a facilitar la trobada amb la ciutadania», sosté Joan Canela, alcalde de Vimbodí i Poblet, que destaca que el programa d’actes s’han confeccionat «amb l’objectiu de trobar actes per a tothom i d’augmentar el caràcter inclusiu d’unes festes que són de tots».

"Forès acollirà un concert d’Olga Pes on presentarà el seu últim treball ‘Trànsit’" "El pintor montblanquí Maties Palau Ferré, protagonista a les xarxes socials"