Els joves de Pira ensenyaran a la gent gran com treure profit del mòbil

Es tracta d’un taller que s’emmarca en el projecte intergeneracional ‘Aprenem junts’
Imatge d'arxiu aplicacions mòbil | EFE

 

‘Aprenem junts’ és el títol d'un projecte intergeneracional on gent jove realitza activitats juntament amb gent gran per aprendre coses els uns dels altres, a través de les experiències o coneixements de cadascú. Aquesta setmana, tindrà lloc una d'aquestes trobades. Serà el diumenge 24 de febrer, dia en què el local dels jubilats del municipi de Pira acollirà un d’aquests tallers en la que serà la primera activitat d’aquest 2019 d’aquest projecte que troba diverses generacions en un mateix espai.

En concret, el taller pràctic del diumenge serà conduït per les persones que més entenen de noves tecnologies avui dia: els joves de Pira. Tots ells ensenyaran i ajudaran a la gent gran del poble amb diversos aspectes del telèfon mòbil, que potser per als més joves són coses sense importància del dia a dia, però que per la gent gran poden ser més desconegudes o fins i tot, complicades.

Algunes d’aquestes coses són, per exemple, gravar missatges de veu, descarregar algun programa al mòbil i totes aquelles recomanacions útils per treure el màxim profit del seu telèfon.

Tercera edició del projecte ‘Aprenem junts’

Aquesta és la tercera edició en que es du a terme el projecte. ‘Aprenem junts’ ha estat desenvolupat per les regidories de Benestar Social de l'Ajuntament de Pira, l'Associació de Jubilats, l'Associació de joves El Torrentill i l'Oficina Jove de la Conca. A més, el projecte compta amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Tal com s’explica des de l’organització del taller, tot fent referència a l'objectiu final «tant les persones joves com les persones grans de Pira tenen experiències vitals que poden compartir. Els més grans poden transmetre experiència vital a les persones més properes i els més joves poden ensenyar sobre les noves tecnologies i la societat de la informació».

"Els bombers arriben a l'escenari de Vimbodí i Poblet amb aquesta comèdia" "Montblanc atrau aficionats als vehicles clàssics"