Un incendi crema la vegetació d'una finca a Montblanc

S'han cremat més de 100 m² de canyar i matolls
Fins a dues dotacions de Bombers de la Generalitat han treballat per extingir el foc | CEDIDA

 

Els Bombers de la Generalitat han intervingut en un incendi al terme municipal de Montblanc, concretament al Mas de Pelut. El foc ha cremat la vegetació de més de 100 mestres quadrats de la finca, on bàsicament s'ha incendiat una zona de canyar i matolls. Els serveis d'emergències han rebut l'avís quan faltaven deu minuts per les onze del matís, d'avui, diumenge 3 de febrer.

L'incendi ha cremat 100 m² de vegetació

L'incendi s'ha proclamat al punt quilomètric 196 de l'autopista AP-2, abans d'arribar a l'àrea de servei de Montblanc. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que han treballat per extingir les flames. Els 100 metres quadrats de matolls i canyar cremats, s'han originat a un mas que està situat abans d'arribar al municipi de Montblanc.

L'incendi agrícola de la Sénia es va descontrolar pel vent | Bombers de la Generalitat

 

Un foc agrícola es va descontrolar a la Sénia

El vent va provocar que al municipi de la Sénia, a la comarca del Montsià, un foc agrícola es descontrolés i els Bombers haguessin d'intervenir. Els serveis d'emergència van rebre l'avís ahir, dissabte 2 de febrer on fins a cinc dotacions es van desplaçar al lloc dels fets. El foc va cremar gran part de la vegetació, tanamateix els bombers van necessitar l'ajuda d'una màquina pesant per acabar de remullar la terra i evitar que el foc s'escampés més per la zona agrícola.

Els bombers realitzen una trentena d'intervencions pel vent

D'altra banda, en aquest cap de setmana, els Bombers de la Generalitat han hagut de realitzar més d'una trentena d'intervencions, tant a les comarques de Tarragona com a les Terres de l'Ebre. La causa han estat les fortes ratxes de vent que han ocasionat caigudes d'arbres, des de Protecció Civil informen que es pot arribar a superar la ratxa màxima de 126 km/h especialment a la província de Tarragona.

"ATENCIÓ: Dos ferits en un accident a la C-14" "Els primers auxilis entren a les aules dels centres de secundària de la Conca"