Espectacular incendi en tres habitatges de l'Espluga de Francolí

El foc ha succeït al carrer Prat de la Riba del municipi de la Conca

 

Espectacular incendi el que s'ha originat en uns jardins d'habitatges a l'Espluga de Francolí. L'Associació de Defensa Forestal del municipi de la Conca de Barberà ha informat a través de les seves xarxes socials que hi ha un foc al carrer Prat de la Riba de l'Espluga de Francolí.

Segons l'associació, les flames estan afectant els jardins privats de tres habitatges del carrer d'aquest municipi, així com en el cablejat telefònic. L'incident ha començat en el pati exterior d'un dels immobles i ha passat als jardins del costat. En conseqüència d'aquest incendi, els Bombers de la Generalitat i l'ADF de l'Espluga estan treballant per poder apagar les flames. També han anat fins al lloc dels fets una patrulla dels Mossos d'Esquadra, l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques i la Policia Local del municipi. 

  

Segons els Bombers, l'incendi no ha causat danys a l'interior de les cases afectades, així com tampoc hi ha hagut ferits, tot i l'espectacularitat de les flames. 

"Conesa bull de gent amb la celebració de l’11è Mercat Vell" "Josep M. Vidal, alcalde de l'Espluga: «l'anterior govern va fer un programa electoral, no un de Festa Major»"