Comencen les obres de reforma del Sindicat de Vinyaters de Montblanc

La inversió aproximada és de 150.000 euros
En l'actualitat, l'Oficina de Turisme de Montblanc ja es troba en aquest espai | Albert Oliva

El Sindicat de Vinyaters de Montblanc continua la seva transformació. Aquest mes començaran un seguit d’intervencions per tal d’adequar l’espai on ara hi ha l’Oficina de Turisme, l’agrobotiga i altres dependències de l’antiga cooperativa, com ara el celler. Aquestes accions finançades, en gran part, pel programa europeu Leader, estan enfocades, d’una banda, a millorar els espais del viver de cava i oli, situats a l’antic sindicat. D’altra banda, també es construirà una nova escala que enllaçarà l'Oficina de Turisme amb el celler.

A diferència de com estava ara, això permetrà que hi hagi un accés directe entre l’oficina i el celler, sense la necessitat d'accedir-hi a través de l'agrobotiga. L'escala s'instal·larà de manera annexa a l'ascensor. Per altra banda, a l'àrea del celler també hi haurà diverses actuacions com l'enderroc de dues fileres de tines quadrades de formigó, per tal d'adequar l’espai. D’aquesta manera hi haurà una sala molt més gran i digne. A més, es senyalitzarà l'espai i s'il·luminarà l'interior.

Amb aquestes millores, l'Ajuntament de Montblanc segueix apostant per aquesta construcció, que data d'inicis del segle XX, per adequar-la a les necessitats turístiques i recreatives de la vila a l'actualitat. Les obres està previst que comencin a finals d'aquest mes de gener i s'allargaran els propers quatre mesos. La inversió aproximada és de 150.000 euros. Aquestes obres afectaran al dia a dia de l’Oficina de Turisme, i això obligarà a traslladar-la, mentre durin els treballs, a l’altra banda de l’edifici, on actualment s’hi ubica la sala de reunions. 

"📉MALES NOTÍCIES: Cau el nombre de visites turístiques a Montblanc" "📺ATENCIÓ: El nou poble tarragoní que sortirà al programa 'El Foraster' de TV3!"