Tot a punt pel segon taller online de Mutare SOS al MVR «Museus i transformació econòmica»

Inscriu-te al segon taller que tindrà lloc dimarts 2 de juny a les 16.00 h i tractarà sobre un model de turisme sostenible

Arriba la segona sessió de Mutare SOS 'Els Museus Post Covid-19', un cicle de tallers virtuals per reflexionar sobre la nova societat cultural. Organitzat per la Fundació Carulla, juntament amb el Museu de la Vida Rural, que han volgut imaginar algunes solucions creatives per aquestes noves realitats que s'estan dibuixant i reinventar-se de manera participativa, amb l'ajuda del coneixement col·lectiu.

El cicle va donar el tret de sortida la setmana passada, amb el primer taller que tractava sobre 'Museus i transformació educativa: el nou compromís amb escoles i famílies'. On es van plantejar algunes qüestions per a poder obtenir respostes, relacionades amb les propostes educatives a partir d'ara, quins formats i finançament tindran.

Aquesta setmana és el torn del segon taller 'Museus i transformació econòmica: cap a un model de turisme sostenible', que tindrà lloc el dimarts 02 de juny a les 16.00 fins a les 18.00 hores. Amb un format de debat i reflexió es donaran respostes a preguntes com: Hem de seguir pensant els museus com a producte turístic? Com és i què vol el turista cultural? Podem fer compatible l'atenció al turisme i el treball amb la comunitat local? El turisme és fonamental per la sostenibilitat econòmica dels museus però i en clau mediambiental? Els ponents d'aquesta sessió seran Rafael López-Mónne, geògraf, fotògraf i professor a la URV i Gonzalo Gil, responsable de Drac Actiu i sotsdirector suport i innovació a INEF Lleida.

Sens dubte, una cita per repensar, cocrear, transformar i trobar solucions a les noves necessitats sorgides arran de la pandèmia. Les inscripcions per al cicle de taller online són gratuïtes i es poden fer a través d'aquest enllaç.

"Reobren diversos serveis i espais municipals de l'Espluga de Francolí" "Bona notícia: Gran superàvit en un ajuntament de la Conca de Barberà"