Ja es pot visitar la 16a Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà

Els treballs de disseny gràfic i les fotografies de la mà de Maria Pontnou es poden veure a la botiga del sindicat de Vinaters de Montblanc
Inauguració de la Mostra d'Art Jove de la Conca. | Cedida

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc i vins i caves Portell de Sarral, ha organitzat la setzena edició de la Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà que ja es pot visitar.

  

Divendres passat va tenir lloc a la Botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc, la inauguració de la mostra que exposa obres de tres joves de la comarca.

Com a nom destacat, enguany hi ha Maria Pontnou Bartolí, que va mostrar la seva obra acompanyada de la música del pianista Marc Cubero i també hi va haver una petita degustació d’ ‘Estupendo!’, un vi de producció jove dels Gerida viticultors.

Participants en la Mostra d'Art Jove de la Conca. | Cedida

L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Magí Trullols, que va agrair també la col·laboració en l'organització de l'exposició als treballadors de la botiga i de la brigada de Montblanc; a continuació el Conseller Comarcal de Joventut, Ricard Miquel va encoratjar als joves participants i finalment, juntament amb el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó i la regidora de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, Annabel Albinyana van fer entrega d'uns detalls als participants en la mostra.

  

Maria Pontnou, futura dissenyadora gràfica

L'obra de Maria Pontnou, presenta un petit recull dels seus primers passos com a futura dissenyadora gràfica, alguns treballs han estat realitzats a l'Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Tàrrega on actualment està cursant els estudis. Aquests treballs es podran veure fins al dia 15 de desembre a la botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc.

L'objectiu de la Mostra d'Art és aplegar un conjunt d'obres dels joves artistes de la Conca de Barberà en una mateixa exposició. D'aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d'aquestes peces donen conèixer la seva concepció de l'art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l'art i la cultura.

"🎄Conesa inicia les activitats de Nadal amb l’encesa de llums aquest dissabte" "👉AGENDA: Consulta les properes xerrades de la Conca de Barberà per la Marató de TV3"