Es lliuren els reconeixements del X Concurs familiar de pessebres Vila de Montblanc

En aquesta edició s’ha superat el número de participants respecte d’altres anys, arribant gairebé a la cinquantena

L'Ajuntament de Montblanc i el Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc han organitzat en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà una nova edició del concurs familiar de pessebres Vila de Montblanc.

L'activitat, que enguany ha arribat a la desena edició, ha superat amb escreix el nombre de participants d’anys anteriors, arribant gairebé a la cinquantena de participants.

Els reconeixements es van entregar fa uns dies a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles plena de gom a gom. Els participants van ser obsequiats amb un diploma, una bossa de llaminadures i una ampolla de vi. 

Durant les festes de Nadal, el jurat, format per membres de la regidoria de Cultura, la comissió de festes i l'Associació de Pessebristes de Montblanc es va desplaçar a les cases dels participants per visitar els pessebres.

No es proclamen guanyadors però es reconeix la participació

Des de la primera edició del concurs l'organització es va fixar com a objectiu no tenir guanyadors però sí impulsar i reconèixer la participació. Les imatges dels pessebres participants s'exposaran al vestíbul de la biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles fins a finals del mes de gener.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Montblanc i el Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc agraeixen la participació i valoren positivament la feina, l'esforç i la il·lusió de totes les famílies, entitats i institucions al mateix temps que també encoratgen als vilatans a participar en la pròxima edició.  

"🗓Xerrades de seguretat i primers auxilis a la Conca de Barberà" "👏El Museu de la Vida Rural de l’Espluga rep el Segell de Turisme Familiar"