Montblanc aprova un pressupost de gairebé 10 MEUR per al 2019

Destaquen les inversions en la pavimentació del carrer Muralla de Santa Tecla, la millora de camins o la implementació d’un nou pla de mobilitat
L'Ajuntament de Montblanc va aprovar en el Ple el pressupost general per l'any 2019 | Isma Llanes

 

L’Ajuntament de Montblanc va aprovar en el Ple d’aquest passat dimecres, 12 de desembre, el pressupost general del consistori per a l’any 2019. En aquest sentit, el resultat va ser de 8 vots a favor, tots ells de l’Agrupament Catalanista de Montblanc, i 5 en contra dels grups municipals de la CUP, PDECat i FIC. 

El pressupost del qual disposarà el consistori de Montblanc serà de 9.728.315,06 euros. Amb aquests diners, destaquen un seguit d’inversions per al pròxim any. Així doncs, aquestes són la pavimentació del carrer Muralla de Santa Tecla, la millora de camins, la implementació d’un nou pla de mobilitat, la inversió en eficiència energètica i millora de la il·luminació del camp de futbol del municipi.  D’altra banda, el pressupost que hi haurà a Aigües de Montblanc, serà  d'1.511.800 euros i el del Consorci del Museu Arxiu de 97.571 euros.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

S’aprova en Ple la plantilla de personal i la relació de llocs de treball

En el mateix plenari d’aquest passat dimecres, l’Ajuntament de Montblanc va aprovar la plantilla de personal i la relació de llocs de treball per a l’any 2019 amb 9 vots a favor, els de l’Agrupament Catalanista de Montblanc i de la FIC, dues 2 en contra de la CUP i dues abstencions del PDECat. En aquest sentit, el consistori del municipi de la Conca de Barberà comptarà amb 66 treballadors fixos, 40 funcionaris, 25 treballadors de termini determinat, 4 càrrecs electes en nòmina i 1 càrrec de confiança.

Ratifiquen per unanimitat dos decrets d'alcaldia

Tanmateix, durant el Ple es van aprovar per unanimitat la ratificació de dos decrets d'alcaldia. En primer lloc, es va ratificar l'apartat primer del Decret d'Alcaldia número 516/2018, de data 28 de novembre de 2018, mitjançant el qual el consistori montblanquí es personarà i compareixerà en el procediment obert pel recurs de reposició presentat per l'aplicació de contribucions especials per al finançament de l'obra d'urbanització del carrer Senan. El segon Decret d'Alcaldia aprovat per unanimitat va ser el número 524/2018, de data 30 de novembre de 2018, pel qual es nomena Jordi Albalat, regidor d'Ensenyament, com a representant de l'ajuntament al Centre de Formació d'Adults.

  

  

"Tots els actes de la programació de Nadal de l'Espluga de Francolí" "ÚLTIMA HORA: L'alcalde de Montblanc, en vaga de fam"