El Museu de la Vida Rural organitza activitats per les festes de l'Espluga

El Rusc, l’exposició fotogràfica 'Orografies' i l’espectacle 'La llavor del foc' al Museu de la Vida Rural com a activitats dins de les festes de l'Espluga de Francolí
El Museu de la Vida Rural a l'Espluga de Francolí | Antonio

 

El Museu de la Vida Rural organitza diferents actes durant la Festa Major de l’Espluga de Francolí. Entre altres podrem trobar el Rusc, sisè festival de poesia, l’exposició fotogràfica 'Orografies', de Toni Moreno, i l’espectacle 'La llavor del foc', del Rusquet 2018.

Torna la poesia amb el Rusc VI

El festival de Poesia de l’Espluga de Francolí torna al jardí del Museu de la Vida Rural durant el proper dia 26 de juliol a partir de les vuit de la tarda. El programa del Rusc 2018 està compost per diferents poetes, des de joves fins a veterans, que recitaran els seus versos: Mar Fontana, Gerard Cisneros, Josep Pedrals, Maria Cabrera i Carles Duarte. L’acte es clourà amb el trio musical Versaleta, combinant cançons amb poemes de crítica social i compromís amb el territori.

Rusc 2017 al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí | Cedida

Exposició fotogràfica 'Orografies'

Toni Moreno, fotògraf, inaugurarà la seva exposició fotogràfica 'Orografies' a la Sala Maria Font del Museu de la Vida Rural el proper dia 27 de juliol, a les set de la tarda, i es podrà visitar fins al 21 d’octubre. La intenció de Moreno amb les seves fotografies es descontextualitzar, reinterpretar i recrear realitats. En aquesta exposició ens presenta els pobles de la Conca de Barberà d’una forma personal.

Rusquet 2018

El proper dia 28 de juliol a la sala d’actes tindrà lloc l’espectacle «La llavor del foc», de Carlota Subirós i Babou Cham. Hi haurà dues sessions, una a les a 11.00 hores i una altra a les 12.30 hores. El protagonista d’aquest espectacle, ple de poesia i música, ens explicarà històries de tots els racons del món per intentar respondre preguntes del tipus «Com era el món abans de ser com és ara?», «Com van néixer les primeres coses?» ,«D’on va sortir el primer arbre?», «Com era tot quan no hi havia res?», entre altres.

"Èxit de participació jove en la Setmana de la Joventut de l'Espluga" "La Festa Major de l'Espluga ja és aquí. Ve carregada de música, amb grans grups!!"