L'Oficina Jove de la Conca de Barberà programa actuacions en el marc de la gestió de les emocions

S'ha programat un curs per a persones que eduquen sobre educació emocional
Les places són limitades, el preu són 48 euros i la inscripció cal fer-la a través de la web de l'escola de l'Esplai de Tarragona. | ACN

 

Durant el mes de juny l'Oficina Jove de la Conca de Barberà treballarà l'educació emocional de forma transversal a través de les persones que eduquen, dels joves i de les famílies.

  

Amb el nom 'Emociona't: eines per educar en l'optimisme intel·ligent' l'Oficina Jove ha  plantejat quatre activitats: una formació per a persones que eduquen als infants i joves, una sessió de treball sobre motivació per a joves, un curs de premonitors, i una xerrada oberta a tothom i principalment a les famílies de la mà d'una persona coach.

  

En aquests moments ja s'han obert les inscripcions al curs monogràfic 'Educació, intel·ligència emocional: una proposta pràctica per a les persones que eduquen'. La formació anirà a càrrec del Xavi Corbella formador de l'Escola de l'Esplai de Tarragona, i tindrà lloc del 25 al 27 de juny, de les 16.00 h a les 20.00 h del vespre a la seu de Concactiva.

  

El curs va destinat al personal docent, persones monitores de lleure, educadores, entre altres col·lectius que treballen al costat dels infants i joves. L'objectiu del curs és el coneixement de les emocions i la seva gestió per tal que el treball educatiu amb els infants i joves els ajudi a créixer amb autoestima, assertivitat, equilibri i control emocional. Durant les tres sessions es treballarà l'educació emocional, la intel·ligència emocional i l'optimisme intel·ligent.

  

Les places són limitades, el preu són 48 euros i la inscripció cal fer-la a través de la web de l'escola de l'Esplai de Tarragona. Per a més informació, es pot enviar un correu en aquesta adreça electrònica grosello@concadebarbera.cat.

Potser també t'interessa:

"Agrupament Catalanista de Montblanc celebra el seu acte central de campanya" "Montblanc acollirà la XXIV trobada de Casals de la Gent Gran de la Conca de Barberà"