L'Oficina de Turisme de Montblanc es consolida com a punt de venda d'activitats

A part de rebre assessorament turístic, es poden comprar les samarretes de la Festa Major, els tiquets del dinar Posa't la Gorra i entrades per concerts
Un grup de visitants a l'Oficina de Turisme de Montblanc. | Cedida

 

Amb la voluntat de seguir mantenint una relació directa amb els veïns del municipi i de la comarca, l’Oficina de Turisme de Montblanc esdevé i es consolida un any més com a punt de venda de diversos serveis i productes, no només pensats pel turisme, sinó també pels habitants del poble.

Això fa que la població entri també a un equipament que pot semblar que només està pensat pels visitants. D'aquesta manera també es dóna visibilitat a l'espai d'exposicions i a l'agrobotiga, molt freqüentada tot l'any. Ara mateix a l'Oficina de Turisme hi ha a la venda tres elements que se sumen al ventall de marxandatge fet amb les banderoles reciclades de Brickània, Terrània, Clickània i Safrània.

Articles a la venda a l’Oficina de Tursime

La samarreta de la Festa Major, per exemple. Enguany és de color verd i està dedicada a la Cucafera. Es ven al preu de 8 € i hi ha talles per a tota la família, des de 2 anys a XXL. Fins ara se n'han venut més de 200 i es recomana no deixar la compra per a darrera hora perquè hi ha talles molt demanades.

També es poden adquirir a l’Oficina els tiquets per al dinar solidari de la festa ‘Posa't la gorra’ del primer cap de setmana de setembre. El dinar tindrà lloc el diumenge 2, a les 14.00 hores, a Sant Francesc, i tenen un preu de 10 €. L'aforament està limitat a 400 persones.

Per últim, es poden comprar les entrades per al concert de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi del dia 8 de setembre, que tindrà lloc a les 22.00 hores al Teatre del Casal Montblanquí, amb un preu de 15 € (a taquilla 20 €).

Quasi dues dècades en funcionament

L’Oficina Municipal de Turisme de Montblanc funciona des del mes de juny de l’any 2000. El seu objectiu és atendre i informar els visitants que arriben a la vila. L’atenció es dóna des del taulell, però també a través del correu ordinari, telèfon, correu electrònic, xarxes socials i aplicacions mòbils. Des de sempre també s'ha coordinat el servei de visites guiades a Montblanc, en coordinació amb els Guies de Montblanc. A més, col·labora amb entitats i institucions realitzant inscripcions i venda d'entrades per a tot tipus d’activitats.

"El festival Essències de Montblanc des de dins: tot a punt per a la nova edició" "Obertes les inscripcions per anar a la manifestació de l'11-S"