Els polítics de Montblanc marxen de vacances

L'alcalde, Josep Andreu, no en farà i seguirà amb la seva agenda tot l’agost
Imatge d'un dels plens de l'Ajuntament de Montblanc. | TARRAGONADIGITAL

 

Ciutats europees, catalanes o espanyoles. Els polítics de Montblanc marxen de vacances aquest estiu a destinacions diverses. Alguns ja les han fet i d’altres les han de fer encara. L’alcalde, és dels pocs que es queda a Montblanc treballant i no marxa per desconnectar del dia a dia de la política local.

Josep Andreu (ERC): no fa vacances

L’atapeïda agenda de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu (ERC), impedirà al batlle fer uns dies vacances aquest estiu. Segons fonts de l’Ajuntament, Andreu seguirà en actiu durant les setmanes que queden d’agost i, de moment, no té previst marxar enlloc de vacances ni deixar de treballar, ja que té l’agenda plena. Per tant, serà ell mateix qui atengui els actes oficials que hi puguin haver, sense deixar cap company de l'equip de govern com a alcalde accidental. 

Laura Aluja (CUP): Ordesa

Per la seva banda, els representants de la resta de partits que componen el govern i l'oposició a l’Ajuntament montblanquí sí que s’han guardat uns dies per descansar. La portaveu de la CUP, Laura Aluja, passarà uns dies a Ordesa l’última setmana d’agost. Segons ha explicat, fa uns dies va aprofitar per anar a Madrid a fer un curs on ja va gastar alguns dies de festa i ara, en la segona part de les seves vacances, serà quan realment pugui desconnectar i el lloc triat ha estat Ordesa. També farà uns dies de vacances la primera setmana de setembre on es quedarà a Montblanc per gaudir de la Festa Major.

Toni Gutiérrez (FIC): Andorra i Delta de l'Ebre

 Per la seva banda, el portaveu de la FIC, Toni Gutiérrez, passarà unes dies a Andorra i també aprofitarà els dies de festa per visitar el Delta de l’Ebre, una destinació habitual de les seves vacances d’estiu, segons ha afirmat ell mateix.

Marc Vinya (PDeCat): Alemanya

Per últim, Marc Vinya, del PDeCat ha pogut gaudir d’uns dies de la natura a la Selva Negra a Alemanya i d’altres activitats familiars per la zona durant els primers dies d’agost.  

"Un home en estat crític després d'ofegar-se a la piscina de Santa Coloma de Queralt" "Nombrosos visitants s’interessen per l’altar de Jujol de Vimbodí i Poblet"