Mercadona incorpora un nou dolç elaborat íntegrament a Montblanc

Es tracta d'un pa de pessic sucós tallat per la meitat, farcit de crema de cacau i avellanes, i amb una cobertura de xocolata negra amb trossets d'avellana i galeta molta
Imatge del producte fet a Montblanc | Cedida

La cadena de supermercats Mercadona ha ampliat el seu assortiment de la secció de forn amb dos productes nous, un d'ells elaborat íntegrament a Montblanc. Es tracta del pa de pessic de crema d’avellanes i les canyes assortides, amb una previsió de vendes d'un total de 8.000 unitats al dia. De fet, la bona acollida d’aquesta novetat es deu a la gran qualitat d'aquests productes i al canvi d'hàbits del consumidor, ja que el cost per al client és menor si els compra i no els ha de fer a casa.

El pa de pessic de crema d’avellanes, que ja està disponible a tota la cadena, l’elabora Pastisfred a Montblanc. Aquest dolç nou es caracteritza perquè és un pa de pessic sucós tallat per la meitat, farcit de crema de cacau i avellanes, i amb una cobertura de xocolata negra amb trossets d'avellana i galeta molta. D'altra banda, les canyes assortides, de pasta de full cruixent i farcides, es venen en un paquet de quatre, dues de cacau i dues de crema. Aquest producte també està disponible a tota la cadena i l’elabora Dulces Olmedo a Estepa.

Pel que fa a les vendes, de les 8.000 unitats dels dos dolços nous que es venen al dia, 3.200 corresponen a la novetat del pa de pessic de crema d’avellana que elabora l'empresa proveïdora montblanquina, especialista en pastisseria congelada.

"Reobre un destacat equipament de l'Espluga de Francolí" "Es reactiva un destacat servei per als veïns de la Conca de Barberà"