Tot a punt per a la Setmana de la Joventut de Vimbodí i Poblet

Actes per a totes les edats en ocasió de la 35a Setmana de la Joventut de Vimbodí i Poblet

 

La Setmana de la Joventut de Vimbodí i Poblet, que se celebrarà entre els dies 7 i 14 d'agost, és un dels actes més importants del municipi i l'organitza l'Associació de Joves Som de Poble. Es tracta d'un període en el qual el jovent treballa conjuntament per tal d'organitzar i dinamitzar la realització de múltiples activitats dirigides a tots els veïns i que busquen omplir de vida Vimbodí i Poblet.

Organització voluntària en contra de la violència

Tots els integrants de l'organització que fan possible la realització de les activitats de la Setmana Jove treballen de manera totalment voluntària per tal de garantir, amb il·lusió i molt d'esforç, que tots els participants puguin gaudir d'una experiència plena, alegre i saludable durant tota la setmana.

Des de l'organització han volgut mostrar el rebuig vers qualsevol tipus d'actitud irrespectuosa o violenta, sigui en contra dels participants o dels membres de l'organització. «Entenem la violència com un abús de força per part d'una persona o un col·lectiu vers un/a d'aquests/es. Aquesta es pot produir mitjançant accions, les quals normalment impliquen la força física, però també es poden manifes­tar mitjançant el llenguatge, el silenci i les inaccions», asseguren.

El dimarts dia 7 a les 12.00 hores es donarà el tret de sortida a la plaça Major amb el «Xupinazo», que comptarà amb el patrocini de la Pirotècnia Catalana. La resta de dies destaquen especialment els concursos de bàsquet, tenis taula o futbol sala al pavelló. La cloenda de la setmana serà el dia 14 d'agost, dimarts, a les 22.00 hores, hora en què se celebrarà un sopar popular acompanyat d'un concurs de truites, un concurs de postres i, en acabar, un bingo. Els tiquets per al sopar es poden adquirir a entre els dies 7 i 13 al Forn Caixal i al Forn Montse.

"Ja hi ha cartell per a la Festa Major 2018 de Santa Coloma de Queralt" "Tret de sortida de la 10a edició del Mercat Vell de Conesa"